… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Szív alakú rúzs? Bizony!

Szív alakú rúzs? Bizony!

Valentin napra külön kollekciót állított össze az essence márka, amelyben minden rózsaszínben és pirosban pompázik. Ebből az összeállításból a We are fabolous velvet matt rúzs jutott el hozzám, melynek különlegessége hogy szív alakú.

reka

Egy egyszínű fekete csomagolást kapott, amire pár rózsaszín szívecske van felfestve, annyira egyszerű, de végtelenül aranyos az egész. Az alakjának köszönhetően nem túl egyszerű felvinni a szájra, nehéz követni vele az ajkak vonalát. Bársonyos matt a finishe, finom krémes az állaga és meglepően tartós.

reka blog

Három árnyalatban lehet kapni, pink, vörös és szilva.  Ami még nagyon ötletes, hogy külön hozzáillő ceruzát is készítettek.

Az essence tavaszi kollekciójának másik tesztjét ITT olvashatod el! (Essence My Beauty Angels mattító gyöngyök -Teszt!)

Réka szépség blogja:
Sziasztok! Nagyon régóta foglalkoztat már a szépségápolás és a divat. Számomra mindig is fontos volt a megjelenés és úgy gondolom, hogy a sminkkel és a ruha összeállításainkkal ki tudjuk fejezni önmagunkat a világ felé, mindemellett pedig mindkettő hatalmas önbizalmat tud adni. Imádok újdonságokat tesztelni és a velük kapcsolatos tapasztalataimat megosztani veletek, hiszen rendszeresen sminkelem magam a mindennapokban és a fellépéseimen. A sminkelés mellett a másik nagy szenvedélyem a zene, amit már négy éves korom óta űzök, az éneklés az életem, több feldolgozásomat megtudjátok tekinteni a Youtube csatornámon.
B. Nagy Réka – szépség blogger/vlogger/énekesnő

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest