… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Astor Perfect Stay 24h szemhéjtus – Teszt!

Astor Perfect Stay 24h szemhéjtus – Teszt!

Nagyon régóta hódít a tusvonal, emlékezzünk csak vissza, már az ókorban is cicaszemeket varázsolt magának Kleopátra uralkodónő. Majd egészen az 1920-as évektől kezdve napjainkig hatalmas divatot képez, kezdve Josaphine Baker francia táncosnővel, aki hozzásegítette elterjedéséhez, az 1940-es évek „pin-up girljein” át. 

Hogy miben is rejlik a tusvonal népszerűsége?
Gyönyörűen kiemelhetjük vele szemünket, akár egy elegáns vagy drámaibb megjelenést is elérhetünk, de bármilyen vastagságúra is húzzuk a vonalat garantált a siker. Persze ahhoz hogy egy ilyen nagyszerű hatást érjünk el, szükség van egy megfelelő szemhéjtusra.  Az Astor Perfect Stay 24 H Pen szemhéjtussal a tökéletes és tartós tusvonal megalkotása roppant egyszerű.

reka

Fekete letisztult, tollformájú csomagoláson a kavargó arany minta és felirat luxus hatást kelt.

reka szepseg teszt_astor
A termékfejlesztőket a kialakításánál a kézírás inspirálta, ami azonnal látszik is tollszerű megjelenésén. Könnyen a kézbe áll, valóban olyan, mintha egy ceruzát fognék. A hegyének közepén van egy kisebb lyuk, amellyel még inkább hasonlít egy valódi tollhegyhez.Az biztos, hogy nagyon jól kezelhető, egyszerű vele precíz, egyenes vonalat húzni, roppant intenzív mély fekete színe van, nem kell többször átkenni, egyszeri tusvonással is elérhető a megfelelő végeredmény. Ami még tetőzi a nagyszerűségét az az, hogy rendkívül tartós, vízálló, kenődés mentes, valóban egész nap a helyén marad. Régen rengeteget szenvedtem azzal, hogy szép egyforma cicás szemeket tudjak magamnak varázsolni, most viszont másodpercek alatt hibátlan tusvonalat tudok készíteni.

reka szepseg _astor szemhejtusEgyszerűen imádom ezt a terméket, új értelmet adott a cicás vonalaknak, nem is használok már mást ezen kívül.

☺☺

A photo posted by Réka🦄 (@rekabnagy) on

Réka szépség blogja:
Sziasztok! Nagyon régóta foglalkoztat már a szépségápolás és a divat. Számomra mindig is fontos volt a megjelenés és úgy gondolom, hogy a sminkkel és a ruha összeállításainkkal ki tudjuk fejezni önmagunkat a világ felé, mindemellett pedig mindkettő hatalmas önbizalmat tud adni. Imádok újdonságokat tesztelni és a velük kapcsolatos tapasztalataimat megosztani veletek, hiszen rendszeresen sminkelem magam a mindennapokban és a fellépéseimen. A sminkelés mellett a másik nagy szenvedélyem a zene, amit már négy éves korom óta űzök, az éneklés az életem, több feldolgozásomat megtudjátok tekinteni a Youtube csatornámon.
B. Nagy Réka – szépség blogger/vlogger/énekesnő

Hozzászólások

Pin It on Pinterest