… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség LED-es szájfényt próbáltunk ki! Wow!

LED-es szájfényt próbáltunk ki! Wow!

Egy újabb márkával ismerkedhettem meg és egy nagyon különleges és praktikus terméket tesztelhettem. Ez a márka nem más mint az Artistry, ami egyike a világ öt vezető, legnagyobb forgalmú prémium bőrápolási márkájának.

Az egészségesebb és fiatalosabb bőr mellett kötelezte el magát a brand. A Szépség határainak folyamatos kiterjesztésével a tudomány, a táplálkozás és a művészet által inspirált forradalmi bőrápolási megoldásokat kínál a vásárlók számára.  Ez az Artistry, ez a haladó szépség.

reka szepsegbloggerA termék amit tesztelhettem nem más mint a SignatureColor szájfény, melynek különlegessége hogy beépített lámpával és tükörrel rendelkezik. Lehet valami még ennél is praktikusabb?
A csomagolása szép, letisztult, téglatest formájú, az egyszerűségét jól feldobja az ezüst kupak, ami követi az idei trendeket. Amint lecsavarjuk a kupakot, máris automatikusan bekapcsol a hideg fényű LED.

reka teszt
Az applikátorával nagyon jó dolgozni, elegendő terméket vesz fel, kialakításának köszönhetően tökéletesen lehet vele követni az ajkak vonalát. Nyolc féle árnyalatban lehet kapni, színtől függően lehet átlátszó vagy közepes fedésű a termék. Különlegesen kevert formulája miatt több órán át hidratálja az ajkakat. Kissé mentolos, így dúsítja egy picit, ami valljukbe mindig jól jön. Nem ragad tőle a szám, nagyon könnyed viselet és kellemes az illata.  A végeredménye csodaszép, mesésen vibráló fénye van, természetes a hatása, egyszerűen beleszerettem.

Ma két fellépés is vár rám😍 #selfie

A post shared by Réka🦄 (@rekamusicofficial) on

Szerintem a márka nagyon kitett magáért hiszen mi más is kell nekünk nőknek, ha nem a praktikum és a ragyogás.

Réka szépség blogger/vlogger/énekesnő
Sziasztok! Nagyon régóta foglalkoztat már a szépségápolás és a divat. Számomra mindig is fontos volt a megjelenés és úgy gondolom, hogy a sminkkel és a ruha összeállításainkkal ki tudjuk fejezni önmagunkat a világ felé, mindemellett pedig mindkettő hatalmas önbizalmat tud adni. Imádok újdonságokat tesztelni és a velük kapcsolatos tapasztalataimat megosztani veletek, hiszen rendszeresen sminkelem magam a mindennapokban és a fellépéseimen. A sminkelés mellett a másik nagy szenvedélyem a zene, amit már négy éves korom óta űzök, az éneklés az életem, több feldolgozásomat megtudjátok tekinteni a Youtube csatornámon.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest