… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség L’Oréal újdonságokat teszteltünk – szemöldökformázó és highlighter

L’Oréal újdonságokat teszteltünk – szemöldökformázó és highlighter

Ma két olyan termékről fogok nektek beszámolni, amik számomra is teljesen újak voltak, hiszen ezekhez hasonlót még sosem használtam. 

Már egy ideje szemezgettem a folyékony highlighterekkel, éppen ezért nagyon megörültem hogy most tesztelhettem a L’ Oréal True Match Highlight-ot.  Összesen két csodaszép árnyalatban kapható Magyarországon, az egyik rose gold, a másik pedig gyönyörű arany. Nálam jelenleg az utóbbi van.
IMG_3511

A csomagolása nagyon szép, nekem kifejezetten tetszik, hogy ugyanolyan színű, mint maga a highlighter, a kupakja pedig ezüst. A tubus adagolója megfelelően van kialakítva ahhoz, hogy éppen elegendő mennyiségű terméket juttassunk az ujjbegyünkre, ha csökkentjük benne a nyomást, akkor visszaszívja a maradékot, így kiküszöbölve azt, hogy kifolyjon belőle.
IMG_3507

Alapvetően nem annyira folyékony, így szerintem sokkal könnyebb vele dolgozni, egyszerűbb felvinni az arcélre, amin jól el lehet egyengetni. A finishe gyönyörű, intenzív a színe, de mégis természetes ragyogást nyújt.  Hidratálóba vagy alapozóba keverve primerként is jól funkcionál. A kiszerelése miatt nagyon praktikus utazáshoz, kis helyen is elfér és nem tud összetörni mint egy por állagú highlighter.  Ha kentek belőle az arccsont felső részéhez, az orrhegyre és a felső ajak felé, gyönyörű kiemelő hatást érhettek el vele.

A másik termék pedig a Brow Artist Sculpt. Egyszerű, letisztult, praktikus csomagolást kapott, hiszen a kupakján rögtön lehet látni milyen színű a termék.

Ez egy szemöldökformázó spirál, nálam a 02-es Brunette árnyalat van, ami tökéletesen illik a szőkésbarna hajamhoz.  Mikor először kinyitottam, kicsit meglepett hogy a formázó kefe mellett egy applikátor is található. Eleinte el sem tudtam képzelni hogy hogyan fogom tudni ezt használni, de elég gyorsan rálehet érezni. Sokszor az a baj ezekkel szemöldök formázókkal, hogy csak azoknak válik be, akiknek alapvetően dús a szemöldökük, hiszen legtöbbjük csak a szálakat festi be, éppen ezért nagyon jó hogy ezen a terméken elhelyezték az applikátort amivel a szálak közötti réseket is ki lehet tölteni.

I may not ever get my shit together, but ain't no body gona love you better☺

A photo posted by Réka🦄 (@rekabnagy) on

Mivel kicsit el van ferdítve ez az applikátor, így jól lehet manőverezni a kefével anélkül hogy összekennénk magunkat. Sokkal folyékonyabb a termék, mint amire számítottam, így egy átfestés után is jól befogja a szálakat. Nagyon természetes hatást lehet elérni vele és garantált hogy egész nap a helyén maradnak a szemöldök szálak.

Réka szépség blogja:
Sziasztok! Nagyon régóta foglalkoztat már a szépségápolás és a divat. Számomra mindig is fontos volt a megjelenés és úgy gondolom, hogy a sminkkel és a ruha összeállításainkkal ki tudjuk fejezni önmagunkat a világ felé, mindemellett pedig mindkettő hatalmas önbizalmat tud adni. Imádok újdonságokat tesztelni és a velük kapcsolatos tapasztalataimat megosztani veletek, hiszen rendszeresen sminkelem magam a mindennapokban és a fellépéseimen. A sminkelés mellett a másik nagy szenvedélyem a zene, amit már négy éves korom óta űzök, az éneklés az életem, több feldolgozásomat megtudjátok tekinteni a Youtube csatornámon.
B. Nagy Réka – szépség blogger/vlogger/énekesnő

Hozzászólások

Pin It on Pinterest