… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Colorista washout hajszínező teszt!

Colorista washout hajszínező teszt!

Egy nagyon izgalmas újdonságot volt lehetőségem tesztelni, mivel már minden a tavasz színeiben pompázik, ráadásul nyakunkon a nyár és a fesztivál szezon, miért ne ragyoghatna hajunk is különböző színekben? #colorista

loreal hajszinezo
Már régóta szemezgettem a pasztell színekkel, mindig is kiakartam próbálni hogyan állnának nekem, de úgy igazán sosem mertem befesteni a hajamat, mert féltem, hogy csak nagyon lassan kopik ki, vagy esetleg egyáltalán nem és csak átfestéssel lehet újra természetes színe.
Szerintem, rajtam kívül még rengeteg lány gondolja így és éppen erre a problémára a L’Oréal kifejlesztett egy hajszínező sprayt-t, ami egy hajmosás után eltűnik, de ha valaki több ideig akarja viselni, választhatja a „washout” hajszínezőt, ami 2-3 mosást bír ki, de akár egy tartós festékre is beruházhatsz.

image_6483441

Nekem a washout pasztell lila árnyalatát volt szerencsém tesztelni.  Mikor megláttam, teljesen felcsillant a szemem, hogy végre nekem is lehet színes a hajam, így már másnap be is festettem. Bevallom őszintén még saját magamnak sosem kellett a hajamat beszínezni, és féltem hogy elrontom, de szerintem ezt nem lehet. Annyira könnyű a felvitele, csak fel kell húznod a kesztyűt, nyomni belőle a kezedre, majd a színt, máris ahogyan akarod, eloszlathatod a hajadon.  A termék mellé egy nagyon jó, logikus leírást is adnak, amin, nyomon tudod követni a lépéseket.

IMG_5856

Frissen mosott, teljesen megszárított hajra kell felvinni a festéket, befestheted az egészet is, akár húzhatsz bele csak melír csíkokat, vagy beszínezheted csupán a végét is. Sőt, ha több színt vásárolsz, akár szivárvány hajat is készíthetsz magadnak.  Termékcsaládtól függ, hogy mennyi ideig kell rajta hagynod a hajadon, a pasztell színeket 15-20 percig míg az élénkeket 30 percig. Ezután pedig szépen kiöblíted, míg a víz teljesen tiszta nem lesz, balzsamot nem kell használnod, hiszen a termék már alapvetően tartalmaz, nekem még szebb is lett tőle az állaga, mint előtte volt.  Ebben az árnyalatban nekem különösen az tetszik, hogy hiába lila, még sincsen annyira feltűnő, vibráló színe, hanem szinte már természetesnek hat.
Ezek a pasztellek 2-3 hajmosás után teljesen el is tűnnek a hajból, míg az élénkek 10-15 alkalmat is kibírnak.

reka_lifemagazinÉn beleszerettem, és alig várom hogy kísérletezhessek a többi árnyalattal is!

Réka szépség blogja:
Sziasztok! Nagyon régóta foglalkoztat már a szépségápolás és a divat. Számomra mindig is fontos volt a megjelenés és úgy gondolom, hogy a sminkkel és a ruha összeállításainkkal ki tudjuk fejezni önmagunkat a világ felé, mindemellett pedig mindkettő hatalmas önbizalmat tud adni. Imádok újdonságokat tesztelni és a velük kapcsolatos tapasztalataimat megosztani veletek, hiszen rendszeresen sminkelem magam a mindennapokban és a fellépéseimen. A sminkelés mellett a másik nagy szenvedélyem a zene, amit már négy éves korom óta űzök, az éneklés az életem, több feldolgozásomat megtudjátok tekinteni a Youtube csatornámon.
B. Nagy Réka – szépség blogger/vlogger/énekesnő

Hozzászólások

Pin It on Pinterest