… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Essence My Beauty Angels mattító gyöngyök -Teszt!

Essence My Beauty Angels mattító gyöngyök -Teszt!

 

Az essence tavaszi kollekciója nagyszerűre sikeredett, annyira beváltak nekem, hogy, nem is tudom, melyikkel kezdjem.

A márka egy egész kollekciót szentelt a colour correcting, azaz a színjavításnak. A Little Beauty Angels termékei között mindent megtalálunk, amire a fáradt, fakó, kipirosodott vagy pattanásos bőrnek szüksége van, mint a krémes korrektor, primer, ecset, szivacsok és ajakprimer.

essence

Nekem ezek közül a púdert volt szerencsém tesztelni, ami többszínű mattító gyöngyökből áll. A csomagolása meglehetősen egyszerű, talán a tégely tetején levő ezüst írás dobja fel egy kicsit. Na de ami benne van, az maga a csoda. Nagyon jól el lehet oszlatni a bőrön a terméket, egyáltalán nem ül be a barázdákba, gyönyörűen elfedi a kisebb nagyobb bőrhibákat ráadásul gyönyörű matt a finishe.  Nagyon természetes hatást kelt, olyan szinte mintha nem is viselnénk sminket, hanem alapvetően ilyen szép egységes lenne a bőrünk felszíne.  Leginkább a szem alatti karikáknál művel csodákat.

image_6483441 (2)

A kis tégelyének aljára még útmutatóként az is le van írva, hogy melyik szín milyen problémára nyújt megoldást:
– barack/rózsaszín: sötét karikák
– levendula: élénkebbé teszi a fáradt bőrt
– zöld: korrigálja a bőrpírt
– bézs: bőrhibák, foltok fedése
.

Íme a kollekció többi tagja, melyek március közepétől elérhetőek!

essence_littlebeautyangels

Réka szépség blogja:
Sziasztok! Nagyon régóta foglalkoztat már a szépségápolás és a divat. Számomra mindig is fontos volt a megjelenés és úgy gondolom, hogy a sminkkel és a ruha összeállításainkkal ki tudjuk fejezni önmagunkat a világ felé, mindemellett pedig mindkettő hatalmas önbizalmat tud adni. Imádok újdonságokat tesztelni és a velük kapcsolatos tapasztalataimat megosztani veletek, hiszen rendszeresen sminkelem magam a mindennapokban és a fellépéseimen. A sminkelés mellett a másik nagy szenvedélyem a zene, amit már négy éves korom óta űzök, az éneklés az életem, több feldolgozásomat megtudjátok tekinteni a Youtube csatornámon.
B. Nagy Réka – szépség blogger/vlogger/énekesnő

Hozzászólások

Pin It on Pinterest