… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Promóció Invictus Intense a győztes illata

Invictus Intense a győztes illata

Invictus Intense: a trófeát a győztes kapja. A vágy tárgya: egy tömör üveg serleg, tetején egy diadalittas csillogó fém tetővel. Robosztus, tiszta, atlétikus. Az ellentétek fokozzák az egyensúly megtartását. A hűvös üveg és a tető, mely ereje a részletekben rejlik: különálló és cizellált ívek, építészeti ihletésű fogantyúk. Plasztikus befejezés. Az Intense kiadás egy lehetőség, hogy a trófea megerősítse új erejét. Sötétebb, mélyebb, az új illatnak megalkotva. A serleg lakkozott hatású átlátszó üveg felületű, metálszerű tetővel és benne az acélkék folyadék. Teljes intenzitás. (x)

A mindenható fa
Üdítő frissesség kontra vad érzékiség. Invictus friss-fás illata az izzó ámbra és a tengeri „sós bőr” akkord között ível. Ahhoz, hogy az Invictus Intense megszülessen Juliette Karagueuzoglou egyesítette erőit Anne Filpo és Dominique Ropion orrokkal, és megalkották a rendkívül sexy ambrás-fás illatot. A vadság helyett a heves érzékiség emelkedik ki. Az illat alapját a sós-ámbrás akkord és a dinamikus fás jegyek adják. A só fémjelzi az Invictust. Az ámbra intenzívebb, érzéki hatást kelt. Kiegyensúlyozzák egymást. Ismét két erő találkozik, majd egyesül. Mágikus összeolvadás. Először egy fűszeres-friss illatot érzünk: zöld-aromás babérlevél és narancsvirág, felhevítve a fekete bors és kardamom duóval, mint az intenzív frissesség utórezgéseként, mely rendkívül érzéki, majd a whisky akkord dominál. Az ámbra akkord a puha, fás meleget adja, ezzel szemben él a fekete ámbra és a fás jegyek ereje, a tengeri-sósbőr hatásként. Lezárásaként az illat – csúcspontjaként – eme hullámzó, heves fináléban végződik.

Az Invictus érzéki illatjegyei: fekete bors, narancsvirág, babérlevél.
Intenzív jegyei: ámbra akkord, krémes whisky akkord és sós fekete ámbra.invictus

Az örök győztes
Nick Youngquest arcát már ismerjük (és a testét is): Ő maga Invictus! A bajnok megjelenése felejthetetlen: természetfeletti környezetben élvezi a győzelmi mámort. Nick az archetipikus fantázia hős. Maga a nyers férfiasság. A bajnok izmai Apolló testében (Nick profi sportoló volt – rögbi játékos). Kék szemek. Egy valódi férfi. A valóságban a jóképű 33 éves ausztrál srác ma modell és jógaoktató. Egyszerűen tökéletes.

pacorabanne

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest