… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Hogyan viseljünk neon körömlakkot?

Hogyan viseljünk neon körömlakkot?

A 80-as évek nagy divatja, a neon színű körömlakk ma újra hódít. A narancs, a citrom, a pink színek nemcsak feldobják a hangulatod és egyedivé tesznek, hanem akár szuper kiegészítőként is viselhetők. Hordhatod őket hétköznap vagy buliba, mindig trendivé tesznek. Ha imádod ezeket a feltűnő színeket, vagy csak szívesen kipróbálnád őket, ne habozz, olvasd végig alábbi tippjeinket, aztán ragadd meg kedvenc neon lakkodat és festésre fel!

Fotó: pinterest.com

5 szabály, amit érdemes betartani, ha neon színű körmöket szeretnél:

1.      Viselj rövid körmöket!
Minél hosszabbak a neon színű körmök, annál rémisztőbben néznek ki. Így tehát ha nem egy farsangi buliba készülsz, akkor tartsd röviden körmeid, ha neon színű lakkot szeretnél viselni. A legtrendibb: a mandula alakú körmöket bármilyen színnel is viseld, mindig szuper divatos és esztétikus leszel!

2.      Kerüld a rikító, extravagáns ruhákat!
A neon színű körmök már önmagukban is elég feltűnőek, egyediek és színesek. Hordjuk őket inkább egyszerűbb, egyszínű ruhákkal, amikhez viszont tökéletes kiegészítőként szolgálnak. Azonban ne csak viseletünket, de sminkünket is gondoljuk át, ha neon lakkot szeretnénk. Tipp: egy egyszerű utcai viselet, finom smink és a hozzá illő neon lakk bármikor és bárhová szuper választás.

3.      Legyen tökéletes a manikűröd!
A neon szín abszolút vonzza a tekintetet, úgyhogy nagyon fontos a tökéletes manikűr. Polírozd le körmeidet, majd vágd a megfelelő fazonra. Ne felejtsd a körömágyakat! Ha mindez kész, máris hozzákezdhetünk a lakkozáshoz! Tipp: ha neon lakkot viselünk, mindig dobjuk be a táskánkba az éppen aktuális lakkot, hogy bármikor előkaphassuk egy esetleges retusálásra!

4.      Matt neon
Ha először nem vagy elég bátor egy igazán vad neon színhez, kezdd egy szelídebb változattal: próbálj ki egy matt neon lakkot! Szerencsére ebből is rengeteget találhatsz, kedvedre válogathatsz az enyhébb árnyalatokból is. És, ha megtetszettek a színes körmök, nyugodtan választhatsz valami vagányabbat is! Tipp: mindig győződj meg róla, hogy a szín tökéletesen menjen a bőröd tónusához, ügyelj arra, hogy ne sápasszon!

5.      Próbáld ki a neon francia manikűrt!
Ha a teljesen neonra festett körmök túl vadak számodra, akkor próbáld ki ezt a szuper érdekes, legújabb trendet: a neon francia manikűrt. Csak ragassz sablonokat a körmöd végére, és fesd a kívánt neon színre a körmöd végeit! Akár mindegyiket más-más színre is festheted! Tipp: fedőlakknak mindenképp átlátszót válassz, kerüld a különböző gyöngyház árnyalatokat!

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest