… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt 4 természetes szempillanövelő csodaszer

4 természetes szempillanövelő csodaszer

Minden nő hosszú, sűrű és egészséges szempillákról álmodik. Az ívelt, gyönyörű szempillák már az ókorban is a szépség egyik legfontosabb jellemzői voltak, és csábító tekintetet kölcsönöztek a nőknek. Sajnos nem mindenki születik hosszú, koromfekete szempillákkal, de nem kell csüggednünk, ma már számos praktikát bevethetünk, hogy csodás szempillákkal csábíthassunk.

A természet számos olyan csodaszert kínál, melyekkel hosszabbíthatod rövid szempilláidat.

Vazelin
Ezt a gélszerű, tápláló védőkrémet már az 1800-as évek óta használják a szempillák kondicionálására. Egy tiszta spirálkefét márts a vazelinbe, és vékonyan kend be pilláidat. Ez megvédi őket a környezet káros hatásaitól, és rendszeres használat esetén megvastagítja őket, elősegíti a gyorsabb növekedést. Arra azonban érdemes ügyelni, hogy a vazelin semmiképp ne kerüljön a szembe.

Olívaolaj
Az olívaolaj elsősorban a szempillák állapotának javítását szolgálja, használata egészséges, fénylő pillákat eredményez. Az olíva nem járul hozzá a növekedéshez, ezért ezt a trükköt abban az esetben alkalmazd, ha erősíteni szeretnéd őket. Hetente egy-két alkalommal, lefekvés előtt egy fültisztító pálcika segítségével vidd fel a szempillákra, reggel ébredés után pedig mosd le őket, így egészségesen csillogó pillákat kapsz.

Ricinusolaj
A legnépszerűbb és leghatékonyabb szempillanövesztő szerként tartják számon a ricinus növény magjából sajtolt olajat. A ricinusolajat hajnövesztő szerként is használják, sőt a szemöldöksűrűsítésére is alkalmazzák. Ezzel a természetes csodaolajjal már két hét alatt látványos eredményt érhetsz el. Szempilláid láthatóan növekednek, és erősebbé, sűrűbbé válnak. Ugyanúgy alkalmazd, ahogyan az olívaolajat, de nagyon fontos, hogy a tökéletes hatást csak akkor éri el, ha minimum hét órán keresztül a szempillákon van.

Argánolaj
A marokkóiak által csak folyékony aranynak nevezett argánolaj ápol és regenerál. Manapság nagy népszerűségnek örvend, így egyre többen fedezik fel jótékony hatásait, bár legtöbben hajnövesztőként tartják számon. A sivatagi elixír a szempillákra is ugyanilyen hatást fejt ki, ezért nyugodtan alkalmazd lefekvés előtt egy vékony rétegben, és gyönyörű pillákkal ébredsz.

A számos házi praktika mellett az elsőszámú optikai pillanövelő természetesen a szempillaspirál, mely minden nő kelléktárának alapdarabja.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest