… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Hódítsunk pirossal!

Hódítsunk pirossal!

A piros szín eleganciát, nőiességet, szenvedélyt sugall. A vörös rúzst és körömlakkot az ötvenes évek hollywoodi filmcsillagai – köztük Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor – tették igazán trendivé, megteremtve az örök nő ideálját. Nem kell azonban a vörös szőnyegen végig vonulnunk ahhoz, hogy igazi dívának érezhessük magunkat! Az Artistry ajakrúzsával és körömlakkjával bármelyik nap előcsalogathatjuk a bennünk szunnyadó femmefatale-t!
A hétköznapok díváinak –ArtistrySignatureColor ajakrúzs Daring Red árnyalatban

Artistry_ajakrúzs_DaringRedA vörös rúzs rég nem csupán alkalmi viselet. A mindennapokban is öltöztet, segítségével egy mozdulattal feldobhatjuk megjelenésünket. Az Artistry Signature Color ajakrúzsával egy leheletnyi luxust csempészhetünk a hétköznapokba, miközben ajkunkat puhává, hidratálttá varázsolhatjuk. Intenzív mélyhidratáló összetevőivel és E-vitamin tartalmával hozzájárul az ajkak megfiatalításához, a benne található természetes olajok pedig 36%-kal fokozzák a nedvességmegtartó képességet. A SignatureColor pigmentek hosszan tartó, tökéletes fedést biztosítanak, de ami mégis a legjobb benne: tökéletesen csókálló! 😉

Artistry_körömlakk_Diva

Egy csepp csábítás – Artistry körömlakk Diva árnyalatban
A piros a szerelem és a szenvedély színe. Egy ilyen árnyalatban pompázó körömlakk extra csáberővel ruházza fel viselőjét, még akkor is, ha visszafogott szetthez párosítjuk. Az ArtistryDiva árnyalatú körömlakkja remekül mutat laza és elegáns öltözettel egyaránt – különösen egy talpig fekete outfittel! Erőteljes színhatásával és fényével kiemeli kezeink szépségét, új összetételének köszönhetően ráadásul rendkívül tartós: ellenáll a berepedezésnek, lepattogzásnak. A tökéletes fedés érdekében először a köröm közepére vigyük fel a lakkot egy ecsethúzással, majd folytassuk a két oldalon. Várjunk öt percet a száradásig, majd vigyünk fel még egy réteget.

Így készítsünk ikonikus sminket: Marilyn Monroe

1.    Vékonyan kezdjük el húzni a tusvonalat a szemhéj közepénél, majd kifelé egyre vastagítsuk, végül vékonyan íveljük felfelé.
2.    Göndörítő, hosszabbító szempillaspirált használjunk, a külső szemzugnál bátran vigyük fel több rétegben.
3.    A szemöldököket világosbarna árnyalattal hangsúlyozzuk.
4.    Ajakkontúr-ceruzával emeljük ki ajkunk körvonalát, majd a vörös rúzst középről kifelé haladva vigyük fel.
5.    Orcáinkat halvány pink pirosítóval emeljük ki

Hozzászólások

Pin It on Pinterest