… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség A tavasz legjobb parfümújdonságai

A tavasz legjobb parfümújdonságai

Escada Sorbetto Rosso
Egy illat kiválasztása általában egy érzéshez, lelkiállapothoz kötődik, amely személyes, és egyszersmind egyetemes. Az ESCADA a női szívet megcélzó hadjáratának eredményeként egy újabb népszerű illattal bővíti a 2018. évi nyári kollekcióját: a Sorbetto Rossoval. Ahogyan a nyári vakáció egyet jelent egy intenzív és felejthetetlen nyári kalanddal, úgy az ESCADA nyári sorozatának limitált kiadása is: hiszen egzotikus, érzéki és csábító. Ez egy olyan kaland, amelyet sosem felejtesz el!
Különlegessége: Az illat szívjegyében a görögdinnye, a szomjoltó nyári gyümölcs illata érezhető.

Nina Ricci L’Air du Paradis limitált kiadás
Íme, egy fenséges paradicsommadár csatlakozik a L’Air du Temps galambjaihoz.
Különlegessége: A passiógyümölcs és a combava (kaffir lime) ragyogó savanykás frissességet kölcsönöznek az illatnak, míg a jázmin, a frangipani virág és a japánmahónia illatkompozíciója bódítóan érzéki. Virágos forgatag, amely varázslatos utazásra invitál a meleg, fás és napos akkordok szárnyán.

Chant d’Extase – limitált kiadás
Nina Ricci képzeletbeli oázisának közepén egy ellenállhatatlan vonzerejű mítikus lénnyel, a hableánnyal találkozhatunk. Ő ihlettea Ház határozottan legerotikusabb L’Extaseillatának igazán eredetire sikerült változatát, amely aChant d’Extasenevet kapta.
Különlegessége: Egy csipetnyi primofiore citrom és rózsabors. Friss gyömbér, amely testet bizsergető valódi afrodiziákum. Az első benyomást meghatározó élénk fejjegyek után átadjuk magunkat az érzéki virágok, a champaca és az arab jázmin,és a tengerben megmártózott sós bőr illatát megidéző szürke ámbra simogató kényeztetésének.

 

Marc Jacobs / DaisyTwinkle Summer Limited Edition
A Daisy Twinkle edition ragyogó, új interpretációja a klasszikus Daisy illatnak, melyet a csillámló oázis ihletett, ahol a nap vakítóan ragyog és a víz káprázatosan csillog!
Különlegessége: Virágos és gyümölcsös illatjegyekkel, erdei gyümölcsökkel kevert ibolyalevél illat impulzussorozattal indít!
FEJILLAT: ERDEI GYÜMÖLCSÖK
SZÍVJEGY: IBOLYA
ALAPILLAT: FEHÉR FA

Prada Candy SUGAR POP Limited Edition
A Prada CandySugar Pop a Prada Candy kollekció legújabb illata. Az illat olyan, mint egy popsláger, könnyű rákattanni. A színes Pop Art alkotásokhoz hasonlóan finom iróniával fűszerezett.A Prada Candy Sugar Pop olyan, mint egy rádió tranzisztorának kellemes rezgése, amely napjaink legnagyobb slágereit játssza.
Különlegessége: A Vert de Bergamote a föld jellegű vaníliával és a zöldebb Mahoniallal fonódik össze:a szívjegy üdítő frissességgel vibrál a légies citromhéj alatt, és először tűnik fel a szívjegyek között az innovatív alma kivonat.

 

Chloe Nomade
A Chloé nő a szabadságot és az állandó, természetes eleganciát képviseli. Magabiztos és inspiráló, mely egyszerűen átsejliktapasztalatain és találkozásain keresztül, s minden kényszer nélkül nyilatkoztatja ki, hogy ki is ő valójában.Belső ereje segíti őt abban, hogy elfogadja a különbözőséget. A tekintete más vidékek felé réved, energiája új arcok felé hajtja…
Különlegessége: Az erőteljes virágos ciprus illat első impulzusai úgy lengnek körül, mint a szabadság szellői. A tölgymoha intenzív, ásványi jellegét a Mirabellaszilva telt édessége öleli körül. Ebből a frissességből sugárzik át a frézia virágos érzete.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest