… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Top 5 parfüm Nőnapra!

Top 5 parfüm Nőnapra!

Top 1. – Carolina Herrera Good Girl
Fekete és fehér… sötét és világos… jó kislány, rossz kislány. A Carolina Herrera GOOD GIRL egy érzéki, megigéző illat, amelyet a modern nő lelkében kavargó és modern életünkben tapasztalható csodálatos ellentmondás és mindig jelenlévő kettősség ihletett. A GOOD GIRL a nő spontaneitását, bonyolultságát és erejét ünnepli rabul ejtő illatával, amely megtestesíti látszólag ellentmondásos személyiségét, önmagában elragadóan egyszerű, mégis függőséget okoz.
goodgirl parfum

A Herrera Divatház felkérésére a nemzetközi elismerésnek örvendő parfümőr, Louise Turner nevéhez fűződik a GOOD GIRL születése.  Egy illat, amely egyszerre üdítően világos és szeszélyesen sötét.  Az innovatív illat a női lélek csodás komplexitását ragadja meg meglepő és különleges összetevők kombinálásával. A jázmin édes csábítása adja a GOOD GIRL ragyogó és nőies jellegét. A GOOD GIRL sötétebb tónusát a gazdagon illatos kakaó és a mámorító tonka idézi meg. A mandula és a kávé vibráló hatást keltenek. Az új eljárással kivont tubarózsa valódi unikum, amelyet Louise Turner az illatkompozíció ’joker’-eként (legjobb dobásaként) emleget, és amely könnyedséget és nőiességet kölcsönöz az illatnak.

Top 2. – Nina Ricci mini Nina és mini Luna

2017 legmenőbb mini kiszerelésű illatai az ikonikus almás üvegekbe zárva: Mini Nina és Mini Luna. A két barátnő története folytatódik. Ők ketten elválaszthatatlanok. A dobozon megjelennek a játékgépek egyedi nyerő ikonjai. A csomagolás szerelem első látásra: játékos, színes, különleges és nagyon-nagyon vidám. A tavasz első fuvallata…

ninaricci

A 2016.  őszén debütált Luna illat fejjegyében karamell és vanília, szívjegyében vörös áfonya és narancsvirág, alapjegyében pedig fehér szalmarózsa és szantálfa él. Luna titokzatos, heves, érzéki és rendkívül határozott. Kész nő. Ninát 2006. óra imádjuk. Nina sugárzó, szende, érzéki. Egy igazi hercegnő. Az illat fejjegyében kalábriai citrom és lime, szívjegyében karamellizált alma, pünkösdi rózsa, százszorszép és vaníliás-aromás jegyek, míg alapjegyében almafa, fehér cédrusfa és lágy pézsma dominál.

LES BELLE DE NINA_Beauty shot (7)

Top 3. – Paco Rabanne Olympéa Intense
Az Olympéa a győztesek illata, ami sexy királynőként tűnik fel, és mindenkit leszerel, aki az útjába kerül.  Az Olympéa Intense változatában az ámbra adja meg az alaphangot és irányítja a designt. A ragyogó fém az előkelőséget tükrözi, s ott az áhított babérkoszorú. Csiszolt borostyán az üveg teteje. Egy illat pézsmás jegyekkel, tökéletes harmóniában az orientális vaníliával. A nőiesség határozott kinyilatkoztatása.

pacorabanne_olympea

Top 4. – Lancôme La Vie est Belle Bouquet de Printemps
Óda a tavaszhoz. A La Vie est Belle Bouquet de Printemps gondosan komponált gyümölcsös-virágos illatjegyek keveréke olyan spontán érzetet kelt, mint az új életöröm felfedezésével járó csodás boldogság!lancome parfum top 5La vie est belle, francia kifejezés.
– Az élet és a boldogság filozófiája vagy az élet szépségének általános megállapítása.
– A Bouquet de Printemps ragyogó szívében a legkülönlegesebb összetevők állnak (jázmin, narancsvirág és gyöngyvirág akkordok, bergamot esszenciával kiegészítve), melyeket egy gyümölcsös, finom, gourmand mosoly emel fel.
Az első gourmand virágcsokor, amit két francia parfümőr kifejezetten a Lancôme kérésére tervezett.

Top 5. – Michael Kors Wonderlust
Az orientális, virágos gurmand illat fényűző virágok és fűszeres jegyek illatát elegyíti. Fejjegyében mandulatejjel keveredik a friss, olasz bergamot és a pikáns rózsabors.
A szívében nyíló virágok elragadó illatát a szegfű provokatív fűszeressége és a heliotróp finom, vaníliaszerű illata teszi különlegessé. Bázisjegyében a benzoin gyanta, a Srí Lanka szigetéről származó szantál és a kasmírfa egzotikus, krémes illata keveredik.

michaelkorsparfum

Hozzászólások

Pin It on Pinterest