… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Promóció Guess Dare Summer 2015 – egy szuper virágos-gyümölcsös tavaszi illat

Guess Dare Summer 2015 – egy szuper virágos-gyümölcsös tavaszi illat

Szabadszellemű és tüzes, mint amilyen az igazi kaliforniai lány, aki a limitált kiadású illat megszületését inspirálta.  Szemtelenül fiatal, szexi és kalandvágyó – mindezek a tulajdonságok egyetlen parfümben. (x)

A virágos-gyümölcsös kompozíció friss és magával ragadó, az illat pink grépfrút, piros alma, licsi édes egyvelegével nyit, majd felszínre kerülnek a szívillat mesés kincsei gyöngyvirág, rózsás jázmin éskörtevirág szirom, vidám és pajkos érzést keltve. Az alapillat csábító melegségét cédrus, pézsma és vanília jegyek biztosítják, nőies, érzéki és ellenállhatatlan, akár az igazi GUESS lány.

A csomagolást LanceMcGregor tervezte. Nőies, pink színben tündöklő üveg, mely büszkén viseli ívelt vonalait, akárcsak a GUESS lány. A szépséges üvegen a míves metszetek a lágy nőiesség és a szemtelen vakmerősség közötti ellentétet szimbolizálják. Az üveg nyakát övező ezüstláncon díszeleg a GUESS logo, míg a márka védjegye, a háromszög, az üveg ezüstös kupakján tűnik fel. Az áttetsző üvegen át látni a pink színben tündöklő parfümöt, csodálatosan harmonizálva a jellegzetes színvilággal.

Az üveget rejtő kartondoboz akár egy szinte fehérre koptatott, világos farmer, halvány szürkés-kékes színű, a díszítő szegecsek most ezüstben pompáznak, utalva a GUESS márka hagyományaira. A limitált kiadásra tervezett szívecskés logo annyira bájos, azonnal beleszeret az ember.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest