… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Promóció Ébredj minden nap ragyogó bőrrel!

Ébredj minden nap ragyogó bőrrel!

braun silkMinden nőnek fontos, hogy a tükörbe nézve úgy érezze ’Ma igazán top formában vagyok!’. Vannak azonban napok, amikor belső kritikusunk előbújik és épp ellenkezőleg érezzük. Ebben bizony közrejátszhat az is, ha nem érzed magabiztosnak magad, mert nem kaptál időpontot a kozmetikushoz, vagy még várnod kell a gyantázással, a kedvenc nyári ruhád pedig ott kandikál a szekrényből, arra várva, hogy felvedd. (x)

Szeretnéd már ébredéskor jól érezni magad bőrödben minden nap?

Hozd a legjobb formád a Braun szépségápolási eszközeivel, és hallgattasd el szépséged belső kritikusát! A világ legmegbízhatóbb epilátor márkája legkorszerűbb Silk-épil 9 SkinSpaepilátorával és bőrradírozójával kezedbe veheted az irányítást, hogy minden nap ragyoghass.

 

A Braun Silk-épil 9 SkinSpa a 4x rövidebb, homokszem nagyságú szőrszálakat is megragadja, mint amire a gyanta képes, ráadásul a bőrradírozók segítségével folyamatosan selymesen sima lehet a bőröd és a benőtt szőrszálak számát is jelentősen csökkenti. Az új kék bőrradírozó kefe 6 x hatékonyabb, mint a hagyományos bőrradírozás.

A Braun most egy extra segítséget is nyújt 30 napos szépség tervével, hogy a nők elhallgattassák belső kritikusukat és már a reggeli ébredéskor is szépnek érezzék magukat. A szépség terv azért jött létre, hogy személyre szabottan, saját igényeknek megfelelően dönthesd el, mikor kívánod elvégezni a kezeléseket. A 30 napos szépség tervnek az a célja, hogy a nők maguknak tudják beosztani a szépségápolásra szánt időt.

Braun Aphrodite 30 Day Plan Calendar HU julius

30 napos szépségterv

Hogy kiegészíthesd a szépségápolási rutinodat, a kiválasztott Braun Silk-épil 9 SkinSpa csomag megvásárolható lesz a Braun Face új szépségápolási keféivel is, a tetőtől talpig tartó gyönyörű bőrért.
braun

A szépség azzal kezdődik, hogy jól érzed magad a bőrödben. A Braun epilátorának és borradírozó keféinek együttes használatával pedig mindig selymesen sima lehet a bőröd, hogy minden nap top formában lehess.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest