… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Az élő sportfogadás világa

Az élő sportfogadás világa

A sportfogadás múltja

Az utóbbi időben jelentős változások következtek be az élő sportfogadás területén. Régebben csak arra volt lehetőségük a szerencsejátékosoknak, hogy sport újságokból tájékozódjanak, majd a szelvényt a legközelebbi fogadóirodában tegyék meg. Az eredmények alakulását pedig a TV-ben követhették. Ezekben az időkben csak a mérkőzés előtt lehetett megtenni a téteket. Így, amikor az emberek fogadtak, fogalmuk sem volt arról, hogy hogyan fog alakulni a mérkőzés, milyen formában van a csapat, a játékos. Az internet terjedésének köszönhetően, azonban ez is nagyban megváltozott.

Az online fogadóirodák elterjedése

Az online fogadóirodák elterjedése jelentősen átírta a sportfogadás világát. Egyrészt kényelmet adott a szerencsejátékosoknak, ugyanis könnyen, otthonról intézhető egy a fogadás megkötése. Lehetne mondani, hogy a fogadóiroda közösségi élményként is funkcionál, ami a normál online fogadásokból még hiányzik. Emiatt viszont manapság sem kell aggódnunk, ugyanis számos fórumot hoztak létre a közösségi oldalakon, ahol a játékosok virtuálisan találkozhatnak és eszmét cserélhetnek.

Az online fogadóirodák számos ajánlattal rendelkeznek a szerencsejátékosok szerelmeseinek. Általában az új regisztrálóknak bónuszokat ajánlanak fel. A választék is nagyban megnőtt, szinte nem létezik olyan sportág, amivel kapcsolatban ne lehetne fogadást kötni. Az online bukmékerek előnye, hogy jobbnál jobb szorzókat is ajánlanak. A piac bővül, egyre több fogadóiroda jelenik meg az online térben, és egyre nő azoknak a bajnokságoknak és mérkőzéseknek a száma is, amire fogadást köthetünk.

A legjobb online fogadóirodák

Fontos megjegyezni, hogy bukmékerek más-más ajánlatokat kínálnak a szerencsejátékosoknak. Érdemes több irodánál körbe nézni, hogy hol találjuk a számunkra legkedvezőbb szorzókat. A legnépszerűbb magyar online fogadóirodák között viszont egytől egyig minőségi, engedélyekkel rendelkező sportfogadási irodákkal találkozhatunk.

A sportfogadási irodák különböző ajánlatokat biztonsítanak a játékosoknak, amelyek különböző piacokra, ajánlatokra vagy épp sportágakra vonatkoznak. Az üdvözlő bónuszok, amelyek új felhasználóknak biztosítanak befizetési bónuszokat, átlagosan 100% -os jóváírást is takarhatnak. Így, amennyiben például 100% -os bónuszt kapsz üdvözlő bónuszként egy kaszinó felületén és befizetsz 10 ezer forintot, máris 20 ezer forint mellett próbálhatod ki a tippjeidet. Az első befizetési bónuszon kívül természetesen más promóciós ajánlatokat is szoktak biztosítani. Ilyen lehet például a heti újratöltési bónusz vagy épp a cashback azaz visszatérítési bónusz is. Ezen kívül pedig VIP Programon is részt vehetünk, amely a “hűségünk” alapján biztosít egyre nagyobb kedvezményeket.

A bónuszok áttekintésénél mindenképpen figyeljünk arra, hogy olvassuk el a szabályzatokat. A különböző oldalak más-más feltételekkel biztosítják a promóciós lehetőségeket. Ilyen lehet például, hogy a fogadási irodák eltérő minimum befizetési összeget határoznak meg. Ahhoz, hogy az adott bónuszt igénybe lehessen venni, a legtöbb esetben van egy minimum befizetési összeg is. Ezekről mindig tájékozódjunk a befizetés előtt.

Az élő fogadás

Az élő fogadás az online sportfogadási irodák újítása volt. Az oldalakon élőben lehet fogadni az éppen zajló meccsekre. Figyelemmel lehet követni a változó oddsokat, és közvetítik az élő meccset, valós időben. A mérkőzésekről információt, statisztikát is szolgáltatnak.Épp ezért azt mondhatjuk, hogy minden megvan bennük, amire egy sportfogadónak szüksége lehet.

Sportfogadási GYIK

Hogyan tudom kiválasztani a legjobb sportfogadási irodát?

Az iroda kiválasztásánál győződjünk meg róla, hogy az oldal biztonságos. Nagy előny lehet az, ha rendelkezik mobil applikációval a bukméker. Nézzük meg, hogy milyen sportágakra lehet fogadni, és válasszuk az az oldalt, ahol megtalálhatóak azok, amelyekre szívesen fogadunk. Ezen kívül pedig a bónuszok kérdése is fontos kérdés lehet.

Mikor érdemes nagyobb összegben fogadni?

Sose fogadjunk nagyobb összegben, mint amekkorát megengedhetünk magunknak. Ez egy általános szabály. Mielőtt befizetést kezdvezményezünk, mindig jól gondoljuk át. Nagyobb összegben akkor érdemes fogadni, ha pontosan ismerjük a körülményeket, és alapos elemzést, utánajárást végeztünk.

Biztonságban vannak az adataim egy sportfogadó irodánál?

A fogadás előtt mindig regisztrálnunk kell az oldalra, így jogosan merül fel a kérdés. Amennyiben körültekintően járunk el, és biztonságos fogadóirodát választunk, teljes mértékben biztosított, hogy az adataink biztonságban lesznek. 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest