… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Promóció A legszebb ajándék a gondoskodás…

A legszebb ajándék a gondoskodás…

Már hullanak a levelek, és hamarosan az első hóesés is megérkezik csillogó, fehér takaróval borítva a tájat. A kirakatokban megjelennek a karácsonyi díszlet kellékei, és lassacskán azon kapjuk magunkat, hogy az ajándékokon jár az eszünk: mivel okozhatnánk örömet szeretteinknek. A NIVEA ajándékcsomagok között a család bármely tagja számára találhatsz meglepetést! (x)

A NIVEA Kényeztető csomag minden hölgy számára kiváló ajándék lehet. A neszesszerben lapuló kényeztető termékek között olyan újdonság rejtőzik, mint a Supreme Touch krémtusfürdő, mely shea vajjal és macadamia olajjal ápolja a bőrt, és csodás magnólia illattal kényeztet. A téli piperetáskában előkelő helyet kaptak a krémek is, melyek közül az Express Hidratálás testápoló, és a klasszikus kék tégelyes krém használatával bőrünk mindig tökéletesen ápolt, és hidratált lehet. Az ajkak védelmét a Labello klasszikusa garantálja, a szilveszteri frizurát pedig már a Diamond Gloss gyémántfény sampon valódi gyémántszemcséi tehetik ellenállhatatlanná.

NIVEA Kényeztető csomag 4499Ft

NIVEA Men Originals ajándékdoboz igazi klasszikusokat rejt. A megújult NIVEA Men Originals hidratáló borotvahab és bőrtápláló after shave balzsam igen népszerű az urak körében, hiszen olyan hidratáló és tápláló anyagokat tartalmaz, melyek megakadályozzák a bőr kiszáradását, ápolják az arc érzékeny bőrét, és azonnal csökkentik a borotválkozás nyomán kialakuló irritációt. Az összeállítást most ráadásul egy pezsdítő tusfürdővel (NIVEA Men Cool Kick), és az Invisible Black&White Power golyós dezodorral egészítettük ki, mely nem hagy nyomot a textílián, és 48 órás izzadásszabályozást biztosít.

NIVEA Men Originals ajándékdoboz 4499Ft

Vess egy pillantást a többi ajándékcsomagunkra is, hogy mindenkit a leginkább hozzá illővel ajándékozhass meg!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest