… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Réka blog Réka szépségblog: Essence Metál Ajkak

Réka szépségblog: Essence Metál Ajkak

Idén ősszel a sötét, mályvás, lilás, burgundi rúzsok mellett hódítanak a metál ajkak is. Szerintem brutál jól néznek ki ezek a metál rúzsok, akár a hétköznapokra, akár egy buliba, nagyon jól feltudja dobni az alapvetően egyszerű, natúr sminket. Plusz garantáltan minden tekintet az ajkaidra fog szegeződni.


Ha jó áron szeretnétek magas minőségű termékhez hozzájutni, akkor én mindenképpen ajánlom nektek az Essence legújabb termékeit.
Két nagyszerű folyékony metál rúzst volt szerencsém tesztelni, az egyik a metal shocklippaint, 02-es hemlock árnyalat, ami egy nagyon feltűnő csillogó sötét lila szín. Én ezt inkább egy Halloweeni buliba tudnám elképzelni mint a hétköznapokra, de a bevállalósak bátran viselhetik napközben is, a siker garantált. Kellemes cukorkás illata van, az applikátorával könnyű dolgozni, éppen elegendő festéket vesz fel, jól lehet vele követni az ajkak vonalát. Elég egy rétegben felvinni, így is intenzív lesz a végeredmény. A tartósságával nincsen probléma, ehetsz, ihatsz benne, hiszen biztos hogy az ajkaid ugyanolyan gyönyörűek maradnak a nap végéig is.

Pin It on Pinterest