… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Réka blog Réka szépségblog: Christina Aguilera – Definition tesz

Réka szépségblog: Christina Aguilera – Definition tesz

Be kell vallanom hogy én teljesen odáig vagyok a parfümökért, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül.  Minden nap mielőtt elindulnék dolgozni, egy jó nagy adagot fújok az éppen aktuális parfümömről magamra. Anélkül el sem indulnék sehova. Számomra nagyon sokat jelent az hogy éppen milyen illatot viselek. Igyekszem mindig úgy választani reggelente, hogy passzoljon a hangulatomhoz.

Most nemrég kipróbáltam egy számomra teljesen új illatot, ami nem más mint a Christina Aguilera Definiton parfümje. Sajnos én ez előtt, még sosem használtam a csodás hangú énekesnő illataiból, de ami késik nem múlik.

AZ ILLAT:
Virágos-gyümölcsös
Fej:  Szicíliai Bergamot, Itáliali Mandarin, Malájalma
Szív: Gyémánt orchidea ScentTrek®, Vanília Orchidea ScentTrek®
Alap: Sylkolide™ Musks, Hinoki fa ScentTrek®, Heliotrope, Szürkeámbra

Azonnal beleszerettem ebbe a virágos, gyümölcsös illatba. Intenzív, de mégis nagyon kellemes az aromája.  Azoknak ajánlanám, akik szeretik ezeket a kicsit füstös nőies illatokat. A kiszerelése egyszerű letiszult, egy kis csipkemintával megfűszerezve, amit enyhítenek egy finom nőies apró masnival.
Maga a parfüm egyben a határozottságot és a nőiességet testesíti meg.

Kiszerelés: Christina Aguilera Definition EdP 30 ml/Christina Aguilera Definition EdP 50 ml

Számomra egy kellemes csalódás volt ez a parfüm, hiszen árban inkább a középkategóriás termékek közé sorolnám, de annyira tartós az illata hogy egész nap érzem magamon, nem kell óránként újra fújkálni. Azoknak ajánlanám, akik szeretik ezeket a kicsit füstös nőies illatokat.

Pin It on Pinterest