… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Réka blog Réka blogja: MAC újdonságok érkeztek

Réka blogja: MAC újdonságok érkeztek

Mindig izgatottan várom a MAC csomagokat, hiszen nagyszerű termékeket szoktak rejteni. Most három csodás termékkel bővült a készletem, bár annyira nem hozzák a nyárias hangulatot, így inkább az őszi/téli időszakban fogom tudni őket igazán kihasználni.

Mivel nagy rúzs rajongó vagyok, ezért az első termék amit elkezdtem tesztelni az a márka új formulájú rúzsa a Liptensity volt. A csomagolása letisztult, egyszerű, nagyon jó húzás volt a kupakot ugyanolyan színűre festeni mint magát a rúzst, így nem kell kotorászni a rengeteg egyszerű fekete tok között, amiért pedig pluszpont jár az az hogy, műanyag borítás helyett fémre váltottak.

Nagyon puha, lágy textúrájú rúzsról van szó, ami szinte azonnal ráolvad az ajkakra. Rendkívül egyszerű eloszlatni a szájon és már egy rétegben roppant intenzív a hatása. Nyolc óráig tartó fedést ígérnek, sajnos ez nem valósul meg, viszont 3-4 órán keresztül szépen fennmarad és csak fokozatosan kezd el kopni belülről kifelé haladva. A finishe inkább szaténos, ami az erős pigmentáltságával nagyon jól mutat, plusz nem szárítja az ajkakat. Az illata kellemes, finom, szinte alig érezhető. Nálam jelenleg a Claretcast árnyalat van, aminek bórdós pirosas beütése van, elegáns szín, amit akár egy randira, egy éjszakai partyra is feldobhatunk magunkra és garantált vele a csábítás.
Összesen huszonnégy árnyalat közül válogathatunk, rengeteg különleges szín is megtalálható közötte, így már csak ezért megéri beszerezni.

Lányok valljuk be, hogy mindannyian vágyunk egy igazán tartós rúzsra, ami egy egész napot kibír evéssel ivással együtt. Sajnos nem sok ilyet ismerek de azt hiszem végre sikerült egy megtalálnom a nagy „Ő”-t. A MAC Pro Longwear Long LastLips nem fog cserbenhagyni higgyétek el nekem. A terméknek két vége van, az egyik maga a folyékony erősen pigmentált rúzs,ezt kell először felvinni majd  a másik végén levő átlátszó géllel kell fixálni.  Nagyon jól kialakított apró applikátora van, ami éppen elegendő mennyiségű festéket vesz fel, tökéletesen lehet vele követni az ajkak vonalát. Bőven elég belőle egy réteg, mivel brutális a fedése és rendkívül intenzív a színe. Elképesztően gyorsan szárad, ami szerintem egy rúzsnál nem utolsó szempont. Elfeledheted a cserepes, száraz ajkakat, kellemes érzetet nyújt egész nap, és az idő előrehaladtával is gyönyörű marad a finishe.
Szó szerint levakarhatatlan, lecsókolhatatlan, megéri belőle több színt is beszerezni, hiszen egy ilyen nagyszerű termékből sosem elég. Olajos lemosót ajánlok hozzá, azzal viszonylag könnyű eltávolítani, a vizet azt azonnal el is felejthetjük.

Számomra mindig is fontos volt az, hogyan néz ki a szemöldököm, rengeteget szoktam vele foglalkozni, hiszen egy csodás keretet ad az arcnak. Rengeteg formázót teszteltem már, keveset szeretek meg igazán, de a MAC Brow Sculpt Brow Pencil Crayon Sourcils bevált. A csomagolása nagyon egyszerű, ceruza formát kapott. Háromszög alakú hegye miatt nagyon jól lehet vele formázni, szépen követi a szemöldök vonalát, és jól kitölti a szálak közötti hézagokat. Lágy, krémes textúrája van, ami mellett jól pigmentált. A másik végén található egy kefe, amivel átfésülhetjük a rakoncátlan szálakat.

Pin It on Pinterest