… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Promóció Nyerj jegyet a A Group’n’Swing Holdfény Mulató koncert musicalre!

Nyerj jegyet a A Group’n’Swing Holdfény Mulató koncert musicalre!

A Group’n’Swing bemutatja: Holdfény Mulató koncert musical ŐSBEMUTATÓ

2017. augusztus 4. és 5. (péntek, szombat) 20.00 Városmajori Szabadtéri Színpad
 (2 óra 15 perc egy szünettel)

Vajon milyen kalandos kanyarok akadályozhatják a céltudatos cégtulajdonosnő, Catherine és a metropolisz hódítására készülő aranyifjú, Ben rohanó tempójú közeledését?

Új és reményteli show-ban ad minderre választ a Swing Street nevezetessége, a Chicago szerte közkedvelt Holdfény Mulató! Szükséges is a tapsban és dollárban mérhető siker, s talán jobban, mint eleddig bármikor, hisz veszélyben a show-business e legendás otthona, s vele együtt az estéről-estére itt játszó népszerű Zenekar jövője. Kell a nagy dobás! S miközben pereg a lendületesen mozgalmas, szenvedélyektől fűtött, látványos táncképekben fogalmazott színpadi játék a botrányosan fordulatos irodai szerelemről, feltárul a próbatermi vívódások és választások világa. Előtűnnek a színfalak mögött zajló olykor keserves, máskor bohém pillanatok, ám történhet bármi, a Zenekar nem lát, nem hall és nem beszél. Legalábbis, a Holdfény Mulató kulisszáin kívül nem. S hogy végül színpadra kerül-e a nagyreményű új bemutató? Kiderül e különleges koncert musicalből.

A fergeteges sodrású, élőben játszott Group’n’Swing-dalokért Romhányi Áron, a United Együttesből is ismert zeneszerző-zenei producer felel, rendező Kovács Gábor Dénes, közreműködik a Maffia Swing tánckar.

www.groupnswing.com
https://www.facebook.com/groupnswing/

JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK!
Játssz velünk és nyerd meg a 2 db páros jegyet a A Group’n’Swing Holdfény Mulató koncert musicalre!  2017. augusztus 5. (szombat) 20.00 Városmajori Szabadtéri Színpad

    A szabályokat itt olvashatod el

Játék kezdete: 2017. július 29. 10:00
Játék vége: 2017. augusztus 2. 20:00
Sorsolás: 2017. augusztus. 2. 21:00

Hozzászólások

Pin It on Pinterest