… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Promóció Nyerj jegyet a Magashegyi Underground koncertre!

Nyerj jegyet a Magashegyi Underground koncertre!

Magashegyi Underground: SZIMFONIKUS REMIX KONCERT nyárbúcsúztató koncert
2017. augusztus 24. (csütörtök), 20.00 Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A 10 éves jubileumát ünneplő, népszerű Magashegyi Underground tavaly nyáron hatalmas sikerrel lépett fel szimfonikus zenekari kísérettel a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A koncert ereje nemcsak az ismert dalok teljesebb hangzással megszólaló különleges átdolgozásaiban rejlett, hanem a zenei világhoz szervesen kapcsolódó színpadi látvány is elvarázsolta a hallgatóságot. A Szimfonikus Remix Koncertsikere után az idei évben a Margitszigeti Szabadtéri Színpad hangulatos zöld környezetében csendülnek fel a jól ismert slágerek egy még látványosabb, kifejezetten erre az alkalomra készülő színpadi verzióban.

A Magashegyi-dalok gondolatvilágából kiinduló új, dramatizált koncepció mutatkozik be augusztusban a Margitszigeten. Az előadás gerince a négy évszak, a négy őselem és az ember kapcsolatát járja körül a zenekar ismert, illetve erre a koncertre készülő új átirataival. A Magashegyi Underground és a nagy létszámú szimfonikus zenekar mellett gyerekkórus teszi még egyedibbé a hangzást, az est sztárvendége Molnár Levente operaénekes lesz. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad nyárbúcsúztató koncertje különleges élményt ígér.

JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK!
Játssz velünk és nyerd meg a 2 db páros jegyet a Magashegyi Underground koncertre! 2017. augusztus 24. (csütörtök), 20.00 Margitszigeti Szabadtéri Színpad

    A szabályokat itt olvashatod el.

Játék kezdete: 2017. augusztus. 7 18:00
Játék vége: 2017. augusztus 18. 20:00
Sorsolás: 2017. augusztus. 18. 21:00

Hozzászólások

Pin It on Pinterest