… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Promóció Kristály Torony Bükfürdő

Kristály Torony Bükfürdő

Az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett NYDOP- 2.1.1/I Turisztikai szolgáltatások fejlesztése c. pályázaton elnyert támogatásból történik a hazánkban egyedülálló, Európában negyedikként megépülő Kristály Torony építése. A tervezett fejlesztések nagymértékben hozzájárulnak a térség, ezen belül Bük Város hazai és nemzetközi ismertségének növeléséhez. (x)

A projekt megvalósulásának helyszíne a régió vezető szállodáinak egyike, a 2005-ben épült bükfürdői Hotel Caramell****.
Euróban ez lesz a negyedik ilyen létesítmény. A háromszintes, 17 m magas, 35 m széles, több mint egy kilométer hosszú építmény pályavonalán egy időben akár 120 fő is kalandozhat.
A beruházás legnagyobb egysége a háromszintes, 17 m magas, 35 m széles Kristály Torony megépítése, amelynek több mint egy kilométer hosszú pályavonalán egy időben akár 120 fő is kalandozhat.

Szerkezetkész Bükfürdő legújabb arculati eleme a Kristály Torony!
Az utolsó simításokat végzik Bükfürdő legújabb arculati elemén. A Németországból érkezett csapat rendkívül precíz és dinamikus munkával vetette bele magát a több mint 7 kamionon érkezett szerkezet összeállításába.
Egyértelműen látható, hogy a torony szerkezetileg elérte végső formáját.

A monumentális, rendkívül látványos komplexumon több mint 90 elem lesz megtalálható, melynek szereléséhez is hozzáláttak már. Ha ilyen tempóban haladnak a munkálatok hamarosan a végleges alakzat tárul a szemünk elé.

Az egyre bővülő kíváncsiskodók táborát folyamatosan informálják arról, hogy Magyarországon elsőként Bükfürdő adhat helyszínt ennek a monumentális, kalandozást biztosító élményparknak, mely a Hotel Caramell**** jóvoltából a negyedik Kristály Torony közel s távol Európában.
A Magyarországon egyedülálló, kristályszerkezetű, háromszintes, a legmodernebb technológiával összeállított, látványos mászó és kalandpályán minden generáció megtalálja a számítását.
Az egy időben 120fő kalandozását lehetővé tevő Kristály Torony a több mint egy kilométer hosszú pályavonalával, az óriás hintával és a közel 200 méteres Flying Fox csúszás­sal kifejezetten alkalmas akár több egész napos csa­ládi, baráti szórakozásra.

Üzenetük:
„Legyél Te az első és mászd meg a Magyarországon egyedülálló, kristályszerkezetű kalandtornyot!”
„Kaland – élmény 3 szinten, szinte minden mennyiségben!”

NYITÁS: 2012. JÚNIUS 1.

Kristály Torony Bükfürdő
9737 Bük, Európa út 18.
Tel.: 94 558 030
Fax: 94 558 031
E-mail: info@kristalytorony.hu
Web: www.kristalytorony.hu

Hozzászólások

Pin It on Pinterest