… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Promóció Hódít a vegán: NYERJ „állatbarát” CD kozmetikumokat!

Hódít a vegán: NYERJ „állatbarát” CD kozmetikumokat!

Hódít a veganizmus Magyarországon, a magyar nők 53 százaléka próbálja elkerülni az olyan kozmetikumokat, amelyek állati eredetű összetevőket tartalmaznak. Ha Te is odafigyelsz arra, hogy ne kenj magadra „állatságokat”, akkor van egy jó hírünk: most megnyerheted az öt CD termékcsomag egyikét! Ezekben egy válogatást találsz a német márka legjobb vegán termékeiből, olyan vidám illatokban, mint a narancsvirág, a gránátalma, vagy a vízililiom. Játékra fel! (x)

Maga a vegán fogalom egyszerre jelent életformát és filozófiát is – azok, akik követik, tartózkodnak az állati termékek fogyasztásától (ez nemcsak a húst és halat takarja, hanem a tejtermékeket, tojást, és gyakran a mézet is, továbbá egyéb állati eredetű anyagokat) és azoktól a termékektől is, amelyek állati eredetű összetevőket tartalmaznak vagy állatokon tesztelték őket. Akik igazán szigorúan követik ezt az életmódot, akkor is az állatok és a környezet védelmét tartják szem előtt, ha szépségápolásról van szó, ezért olyan tusfürdőket, dezodorokat és egyéb termékeket választanak, amelyek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőt vagy más káros anyagokat.

Mit jelent az, hogy vegán?
A vegán kifejezés megalkotását Donald Watson nevéhez kötik, aki a brit Vegán Társaság társalapítója és 1944-ben úgy fogalmazott, hogy a szó a „tejtermék nélküli vegetáriánus” jelentéssel azonos. Később, 1951-ben kibővítették aveganizmus definícióját, ma már „a világnézet, amely szerint az embernek az állatok kizsákmányolása nélkül kellene élni” jelentést kötik hozzá. Ebbe pedig a kozmetikai termékek is beletartoznak.

Az eligazodás viszont korántsem egyszerű, hiszen számtalan olyan alapanyag található meg a kozmetikumokban, szépségápolási cikkekben, amelyekről nem is sejtjük, hogy állatokból nyerik ki őket. Vannak azonban jelölések, védjegyek, amelyek megkönnyítik a tudatos döntés: a CD német kozmetikai márka által itthon is bevezetett CD Reinheitsgebot jelzés azt mutatja, hogy a termékek nemcsak a vitatott összetevőktől, hanem az állati eredetű összetevőktől is mentesek. Utóbbira továbbá a Vegan Society hivatalos „napraforgós” vegán védjegye is garanciát jelent, amely mostantól minden érintett CD termék csomagolásán is megtalálható. És most nyerhetsz egy szuper válogatáscsomagot a CD vegán kozmetikumaiból, ehhez csupán a cikk végén található három kérdésre kell válaszolnod. De nézzük is, milyen termékeket találhatsz az összeállításban.

CD Happy Deo: Narancsvirág-olaj friss, revitalizáló aromája lendületet ad egész napra, arról nem is beszélve, hogy ezt a belső mosolyt felébresztő illatot sok esetben használják álmatlanságra vagy éppen a fejfájás legyőzésére. A Happy Deokorosztálytól független kedvenc, hiszen vidám illata segít legyőzni a hétköznapok szürkeségét.

cd-dezodor2

CD Gránátalma: A természetes gránátalma-kivonatot tartalmazó termékcsalád a legjobb választás, ha szeretnéd megőrizni bőröd fiatalságát és rugalmasságát. A szerelem gyümölcseként is emlegetett gránátalmaegyébként számos pozitív élettani tulajdonsággal bír: magas antioxidáns tartalmával hozzájárul a bőr kollagén és elasztin termeléshez, így segít abban, hogy az igénybevett bőr is újra felélénkülhessen.

cd-dezodor

CD Vizililiom: A CD vízililiom termékcsaládja igazi klasszikusként hódít a piacon, a dezodorok és a tusfürdő is természetes vízililiom kivonatot tartalmaz.Diszkrét illata miatt évszaktól függetlenül bármikor használhatjuk.

cd-dezodor_

JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK!
Válaszolj helyesen a kérdésekre és nyerd meg az 5 darab CD ajándékcsomagot! A nyerteseket e-mailben értesítjük!
Segítséget a CD honlapján találsz: www.cd-kozmetikumok.hu

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

Játék kezdete: 2016. október 5. 18.00 óra
Játék vége : 2016 október 31. 20.00 óra
Sorsolás: 2016 november 1. 18.00 óra

Hozzászólások

Pin It on Pinterest