… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Promóció A Guess Girl Belle parfümöt a divatvilág egyik legszexibb nője inspirálta! Ismerd meg Te is!

A Guess Girl Belle parfümöt a divatvilág egyik legszexibb nője inspirálta! Ismerd meg Te is!

A népszerű színésznő, aki nem mellesleg Johnny Depp kedvese, talán az eddigi legszebb Guess modell. Az illat maga? Kacér, ellenállhatatlan és szexi… (x)

A GUESS lány birtokában van ezeknek a képességeknek. Pimasz magabiztosságával, játékos csáberejével ő testesíti meg az ikonikus szépséget, amerre csak jár, mi a kalandot és az örömet keresi. A GUESS Girl Belle parfüm, az eredeti GUESS Girl illatból született új variáns, ami az édes élet legérzékibb oldalát jeleníti meg. Éppen olyan üde és nőies, mint az eredeti illat, de a GUESS Girl Belle parfümben a vibrálóan gyümölcsös jegyek varázslatos édességét még inkább meghosszabbítják a szexi, virágos akkordok. A kis koktélruha  tökéletes kiegészítője, ezt az illatot a pezsgő társasági életet élő hölgyeknek tervezték. “Mi a Coty-nál úgy gondoljuk, hogy a parfüm a tökéletes megjelenés elengedhetetlen kelléke. Az eredeti GUESS Girl illattal az ikonikus szépség játékos, flörtölős személyiségét akartuk kifejezni.” – meséli Renato Semerari, a Coty elnök-vezérigazgatója. “Ez alkalommal a márkából sugárzó elbűvölő érzékiséget szeretnénk előtérbe helyezni – amit Laetitia Casta, Anna Nicole Smith, Amber Heard képviselnek – és így született meg az eredeti illat szenvedélyes kistestvére, a GUESS Girl Belle, ami annyit jelent: Kapcsolj nagyobb sebességre!”

Egy nő illata
A sokszoros díjas parfüm kreátor, Laurent Le Guernec úgy képzelte el a  GUESS Girl Belle parfümöt, mint ez eredeti illat érzéki újjászületését. A virágos-gyümölcsös fejillatban a bogyós gyümölcsök és a pezsgő édes frissessége akár egy vidám “hello, itt vagyok” beköszönés. A szívillatban tovább folytatódik a csevegés, szívfájdítóan édes bazsarózsa, melegséget árasztó ibolya és természetes sambac jázmin felelgetnek egymásnak.  Az alapillatban lelepleződik az igazság, érzéki ausztrál szantál, csábító pézsma és kényeztető vanília teszik fel a koronát a varázslatos kombinációra.

Fejillat: rozé pezsgő, golden alma, bogyós gyümölcsök
Szívillat: bazsarózsa, természetes sambac jázmin, ibolya
Alapillat: ausztrál szantál, pézsma, vanilia
Parfümőr: Laurent Le Guernec (IFF)
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös

A csomagolás az eredeti GUESS Girl pink design újjászületése luxus érzést sugalló lila-arany változatban. A jellegzetes virágformájú kupak szirmai most áttetsző lila színben pompáznak, puha szalagokba ágyazva. A GUESS logo szinte körbeöleli a nőiesen kerekded üveget. Az világosból sötétbe hajló. trendi ombre hatású doboz kiemeli az illat prestige jellegét.

Guess Who?
A GUESS márka elnöke és kreatív igazgatója,  Paul Marciano  és a hires fotós Ellen Von Unwerth,  csábító, érzéki hirdetést álmodtak az új illathoz, a szépséges GUESS lány, Amber Heard testhezálló, flitteres ruhában jelenik meg, kezében az illat egyik jellegzetes összetevőjét,  fényűző bazsarózsát tartva.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest