… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Párkapcsolat Öt idegesítő szokás a férfiak szerint

Öt idegesítő szokás a férfiak szerint

A férfiaknál bőven akadnak idegesítő szokások. Na, de mi a helyzet velünk nőkkel? Utánajártunk a férfiak körében, melyek azok a női szokások, amikkel őrületbe lehet a pasikat kergetni.
Biztosan mindenki emlékszik még a „Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt” című vígjátékra, amiben Kate Hudson szinte  tökélyre fejlesztette az idegőrlő női tulajdonságokat. Megkérdeztünk néhány férfitársunkat, arról, hogy mi az, ami őket teljesen kihozza a sodrukból.

Nem gondoztad a szerelem páfrányunkat??? -kérdezi Kate Hudson

Állandó telefonálgatás
A legtöbb férfi általában irtózik a hosszú, mélyre szántó telefon beszélgetésektől. Az egyik felét azzal lehet tönkretenni idegileg, ha folyton hívogatják – a többség csak a lényeget szeretné hallani a telefonkészüléken – a  másik felét az is zavarja, ha mellette telefonálnak, barátnőkkel, anyukával, apukával, kiskutyával, végeláthatatlan órákig. „Bosszantó, mikor egy nő háromszor, négyszer is felhív 10 percen belül újabb és újabb lényegtelen dolgokkal, főleg mikor tudja, hogy valahova éppen sietek, és a beszélgetést korábban egyértelműen lezártuk.”- mondta egyik férfitársunk.

Semmi!
Mi nők nem mindig harcolunk fair módon. A megkérdezett pasik szerint lehetetlen helyzetbe hozzuk őket, mikor nem áruljuk el, miért vagyunk megsértődve. Nem tudni mikor terjedt el, de hajlamosak vagyunk rá, hogy a „Mi a baj?” kérdésre azt a választ adjuk, hogy „Semmi!”. „Ez a válasz határozottan azt jelenti, hogy valami nagy baj van.”- hallhattunk egy férfi véleményt. A hangsúly rögtön elárulja, hogy haragszunk valamiért, csak sajnos a modern férfitársadalom a mai napig nem fejlesztette ki a gondolatolvasás művészetét.

Órákig tartó készülődés
A pasik számára talán a legidegesítőbb női szokás, mikor indulás előtt néhány perccel megvilágosodunk, és rájövünk, hogy mégsem ezt a szoknyát, felsőt, vagy melltartót kellett volna felvenni. Hajlamosak vagyunk arra is, hogy smink nélkül, még a kocsiba se ülünk be. „Miért olyan nehéz elhinniük a nőknek, hogy általában sokkal jobban néznek ki smink nélkül? Emellett, ha valakivel régebb óta vagy együtt, pontosan tudod, hogy néz ki smink nélkül, nem lehet megtéveszteni.”

Állandó programok házon kívül
Meglepő módon felmérések szerint a férfiak nem igazán rajonganak azért, ha egy nőnek folyton mehetnékje van. Bár nem pontosan értjük miért, a legtöbben nem kedvelik az aktív programokat. „A nők folyton el akarnak menni valahova: táncolni, étterembe, vagy valami romantikus filmet megnézni  a moziban. A férfiak általában két dolgot szeretnek: a nőt és a kanapét. A kanapén is táncolhatsz, ehetsz, vagy filmet nézhetsz, méghozzá anélkül, hogy kitennéd  a lábad a lakásból. Mindent megkapsz egy helyen. A férfiak pedig sokszor lusták az ilyesmikhez a lakáson kívül.”

Összehasonlítgatás az exszel
Az összes idegesítő szokás közül ez állhat a dobogó felső fokán. A férfiak egyszerűen hidegrázást kapnak attól, ha sokat emlegetjük az exbarátot. Főleg, ha össze is hasonlítjuk őket az exszel. Persze ez oda-vissza igaz, hiszen melyik nő örül annak, ha a volt barátnőket emlegeti a párjuk. Az ex azért ex, mert elmúlt. Sokan ilyenkor jogosan féltékenyek, és érzik azt, hogy versenyezniük kell egy szellemmel. Esetleg arra a következtetésre jutnak, hogy még érzéseket táplálunk a volt pasi iránt, így nem érdemes, ezt a módszert bevetni, ha féltékennyé akarjuk tenni párunkat.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest