… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Párkapcsolat Bűvöld el a párod különleges fehérneműkkel

Bűvöld el a párod különleges fehérneműkkel

Közeledik a szerelmesek napja, amelyet világszerte február 14-én ünnepelnek. Bár a pároknak egész évben kellene bizonyítaniuk az egymás iránt érzett szerelmet, a Valentin-nap egy különleges alkalom lehet egy kettesben eltöltött kellemes vagy éppen vadabb estére. A jelszó: Bűvöld el a párod újra és újra! (és persze ne csak erre az egy estére) Legyél odaadó, inspiráló, vicces és tudasd vele mennyire imádod Őt…

Merész, gyengéd és játékos. A csábító fehérneműk kínálata hatalmas! Hogy megkönnyítsük a választást, bemutatunk három inspiráló trendet az idei Valentin-napra.

Legyél titokzatos!
A „femme fatale” azért vonzó, mert kissé elérhetetlennek tűnik. Vannak titkai, amelyeket csak a kiválasztottjaival oszt meg. Jól tudja, mi áll jól neki, és nem fél megmutatni a bájait, miközben minden helyzetben megőriz egy bizonyos színvonalat. Szeretnél a végzet asszonyává válni? Válassz fekete színű vagy más sötét tónusú fehérneműt!

Választhatsz izgató csipkét vagy játszhatsz egy kicsit az anyagokkal. Lenyűgöző például az áttetsző tüll és a szatén vagy a virágos hímzés kombinációja. Ha még nincs tapasztalatod a harisnyakötős harisnyával, itt az alkalom ezen változtatni!  A harisnyakötő öv minden testalkatnak jól áll, intim pillanatokban és ruha vagy szoknya alatt hétköznapokon is viselhető.

Ne félj a színektől!
Ezen az estén mutasd meg az érzéki, temperamentumos oldaladat. Legyél az a nő, aki pontosan tudja, mivel lehet magadra vonzani a figyelmet, legyél magabiztos, imádd a testedet!
Kacérkodj, provokál… A Valentin-naphoz illik a tűzpiros szín – hiszen a szerelem színe – amelyet nem lehet nem észrevenni. Próbálj ki például  tűzpiros csipke fehérneműt, akár harisnyakötővel, esetleg válassz egy szexi csipkés hálóinget! (a vörös rózsa, a csokoládé, a gyertyák és az édes eper remek kiegészítői lehetnek az estének)

A gyengédség hullámain
A fekete és a tűzpiros nem Neked való? Akkor válaszd a bevált, gyengédséget árasztó világos színárnyalatokat, a csipkét és az ártatlan romantikus megjelenést. Ennek a kombinációnak köszönhetően a kettőtökről szóló „love story” főszereplőjévé és rendezőjévé válhatsz. Ami a fehérnemű színét illeti, nem feltétlenül kell fehérnek lennie, a meztelen bőrön jól mutat a pezsgőszín, a halvány rózsaszín és púder színárnyalat is.

Képek: Astratex

Hozzászólások

Pin It on Pinterest