… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Párkapcsolat Mutasd a kutyád, megmondom ki vagy!- Árulkodó háziállatok

Mutasd a kutyád, megmondom ki vagy!- Árulkodó háziállatok

A szakértő szerint a férfiak személyiségéről számos dolgot elárulnak négylábú kedvenceik. A most következőkben bemutatjuk, milyen tulajdonságokat fednek fel az egyes kutyafajták kiszemeltünkről!

Beagle, a ragaszkodó
A beagle-ről kevesen tudják, de az ilyen fajta kutyusok gyakran szenvednek szeparációs szorongástól. A kifejezést akkor használják, ha a kisgyermekek félnek attól, hogy szüleik elhagyják őket. Ugyanez jellemző a beagle-re is, az ilyen fajta kutyánál a szeparációs szorongás okozza azt, hogy folyamatosan ugat ha egyedül van otthon, őrületbe kergetve ezzel a szomszédokat. Így a beagle-fiúk, ahogyan az igazi szülők is, szeretnek anyáskodni kis kedvenceiken, és nehezen hagyják magukra ezt az aranyos négylábút. Az ilyen srác, ahogyan kutyája is, tele van élettel, és vidámsággal, ragaszkodó típus, ugyanakkor szeret kedvesével a tévé előtt lazítani.

Mopsz, az osztály bohóca
Furcsa légzési problémáival, és különös ábrázatával a mopszok olyanok, mint az osztály bohócai, akik sokszor képezték a gúny tárgyát általános iskolában. A mopsz tulajdonos sokszor lélekben megragadt a szegény, számkivetett gyerekszerepben. Az ilyen férfi remek humorérzékkel van megáldva, ugyanakkor előfordul, hogy gyerekkori traumákkal küzd mélyen legbelül.

Csivava, a kiszámíthatatlan
Ha egy férfinek csivavája van, 90% esély van rá, hogy az előző tulajdonos, az exbarátnő hagyta rá. Marad azonban 10 % esélyünk arra, hogy a gazdinak inkább csak remek humorérzéke van. Függetlenül attól, hogy egy ilyen kecses házi kedvenccel sétál oldalán, valószínűleg nagyon bízik a saját férfiasságában, kedveli a változatosságot, ezer arca van, egyszer komoly, máskor bolondos, nem mindig lehet rajta kiigazodni. Vigyázat! Egyes csivavák nagyon védik tulajdonosukat, alig lehet a közelükbe férkőzni.

Labrador Retriever, és a kertvárosi fiú
Ez a kutya tipikusan a fiú a szomszédból kis kedvence, gazdája egy igazi kertvárosi srác. Ha kiszemelted ilyen fajta háziállatot tart otthon, valószínűleg kiszámítható férfivel van dolgod, akinek nagyon fontos a család az életében, szereti a stabilitást, emellett pedig igazi természetbolond. A labrador retriever igazi családi kutya, gazdája már lenyugodott, és valószínűleg készen áll a családalapításra is.

Bernáthegyi, és az igazi férfi
Egy férfi, aki egy ügyetlen, nyáladzó lökött négylábúval tölti ideje nagy részét, nem fél a kezét bepiszkolni, főleg ha ezt olyasvalakiért kell megtennie, aki olyan, mint nagyszívű kedvence. Egy ilyen férfi bármeddig képes lenne elmenni szerelméért, és biztosan a végsőkig fog küzdeni a kiszemeltjéért, ha csak fele olyan kitartó, mint kutyája.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest