… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Párkapcsolat Monica Bellucci 35 éves koráig várt az igazira

Monica Bellucci 35 éves koráig várt az igazira

Olaszország nem fukarkodott gyönyörű színésznőit megosztani a nagyvilággal. Egzotikus szépségük és erotikus kisugárzásuk által a nézők elmerülhettek az olasz romantika világába.Bájos arcuk mögött heves és vad temperamentum lakozik, ami a férfiak számára még izgalmasabbá teszi őket. A nőkből pedig vagy irigységet, vagy kíváncsiságot váltanak ki. Persze akad, aki ideálként tekint rájuk, akikre jó lenne hasonlítani. Mi lehet a titkuk? Miért válnak érdekessé a férfiak számára, ha meghallják egy nőről, hogy olasz?Bár csillaguk már leáldozott, de idősen is gyönyörű a 82 éves Gina Lollobrigida, a 75 éves Sophia Loren, a 71 éves Claudia Cardinale vagy az 55 éves Ornella Muti.

A csinos színésznőért versengnek a különböző ékszercégek

Monica Bellucci a többi olasz dívához képest fiatalnak számít, de ahhoz, hogy anyai örömök elé nézzen, 45 éve talán már sok. A dekoratív színésznő azonban második gyermekét várja férjétől, a szintén színész francia Vincent Cassel-től. A pár 1996-ban egy forgatás alkalmával ismerkedett meg, de csak három évvel később házasodtak össze. Kislányuk, Deva 5 és fél éves, akit a színésznő szintén későn, közel a 40-hez szült. Idén tavaszra érkezik a következő baba, aki az orvosi vizsgálatok szerint teljesen egészséges. Vagyis a hírek szerint minden a legnagyobb rendben van. Ez meg is látszik Monica-n, aki ragyog a boldogságtól és ugyanolyan gyönyörű, mint mindig. A terhesség egy cseppet sem változtatott karcsú, de nőies alakján.

Modellként bejárta a világot
A korábbi modell a legnevesebb divatmárkáknak dolgozott, így megfordult Párizsban, New Yorkban és szinte a fél világot meghódította szépségével. Mígnem a színészet felé vette az irányt. Bár a későbbiekben is kapott néhány felkérést, sőt azóta is szívesen fotóztatja magát a gyönyörű exmodell, a férfiak legnagyobb örömére. Monica sohasem tagadta, hogy imád meztelenül pózolni. 2004-ben még állapotosan is megcsodálhatták bájait egy olasz magazin címlapján, ami nem kis botrányt kavart Olaszországban. A színésznő még áldott állapotban is vonzó és hihetetlenül szexi, így valószínűleg most sem sajnálja alakját legújabb gyermekétől. Kislánya után természetesen fiút szeretne, de mint ahogy azt szokás, ő is úgy nyilatkozott, hogy mindegy a gyerek neme, csak egészséges legyen. Valóban, az ő korában már annak is örülni kell, ha semmi komplikáció nem lép fel sem a szüléskor, sem pedig utána. Monica fantasztikusan őrzi homokóra alakját, állítólag plasztikai beavatkozás nélkül. Hogy ez mennyire köszönhető a szerencsének vagy inkább az óvatosságnak? Az biztos, hogy fotogén és elképesztően mutat a filmvásznon is, még ha modellként sikeresebb is volt. Annak ellenére, hogy a szépséges színésznő több mint 50 filmben szerepelt, nem vált kiemelkedően népszervé az Egyesült Államokban. Való igaz, hogy Európaiként (kivéve az angolokat) nehéz érvényre jutni Hollywoodban, még ha valaki olyan szép is, mint ő.

Monica és a szerelem
Ami a férfiakat illeti, Bellucci kisasszony meglehetősen válogatós, de nem a külsőségek tekintetében, hanem sokkal inkább a belső értékek szempontjából. A férje elsőre egyáltalán nem volt szimpatikus számára, arrogánsnak és mesterkéltnek gondolta, mint a legtöbb francia férfit. „Inkább az ellenkezőjét váltotta ki belőlem, mintsem érdeklődést, így nem is akartam vele különösebben beszélgetni. Aztán megismertük egymást és rájöttem, hogy ő nem is olyan, mint amilyennek képzeltem. Mint ahogy ebben a szakmában sokan tesszük, felvett egy pókerarcot, saját maga védelmében.” A korábbi modell úgy nyilatkozott, amint rájött, hogy Vincent az igazi, rögtön gyerekei apját látta benne. Valamint azt is elárulta, hogy először férje sem volt oda érte, hanem egy beképzelt, öntelt nőt látott benne. „Ma már jót nevetünk azon, hogy az unszimpátiából házasság lett. Bevallom, sosem gondoltam volna, hogy én egyszer egy stabil kapcsolatban fogok élni. Nem is tudom megmagyarázni, hogy miért van, hogy egy kapcsolat örökké tart, a másik pedig rövid időn belül összeomlik. Hihetetlen, de a mi boldogságunkat minden nap csodaként élem meg.”

A színésznőnek nincs különösebb ideálja, ezért párválasztásainál mindig a szívére hallgatott. „Nem állítom azt, hogy a külső nem számít. De ha látok egy jóképű férfit, akkor három másodpercig talán csodálva bámulom, de utána ha  kiderül, hogy ostoba, számomra örökre elveszíti vonzó külsejét.” Férjét azért bizonyára sármosnak és izgalmasnak gondolja. Egy ilyen gyönyörű, sikeres és határozott nő valószínű nem nyúlt mellé, ha 35 éves koráig várt az igazira. Az eredmény magáért beszél, hiszen a színészházaspár már két gyönyörű gyerekkel is büszkélkedhet.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest