… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Párkapcsolat Mivel lepd meg párod Valentin-nap alkalmából?

Mivel lepd meg párod Valentin-nap alkalmából?

Február 14-én Ámor nyila mindenkit eltalál és hatalmába kerít. Ezen a napon kifejezhetjük párunknak, hogy mennyire fontos számunkra a szerelme.  Meglepetésre készülsz? Meríts ihletet cikkünkből.

Időtlen ajándék
Ha már régóta egy pár alkottok, akkor biztos rengeteg közös emléketek van, amelyeket fotókkal is megörökítettetek. Manapság nem divat, de ajánlatos előhívatni a képeket, hiszen a számítógépünk, laptopunk bármikor megadhatja magát és akkor oda a szép pillanatoknak. Nos, ha már előhívattad őket, akkor a romantikus fotókkal megtölthetsz egy szép fotóalbumot. Annak, pedig aki az egyszerűbb verziót választja, annak marad a kicsit modernebb digitális képkeret.

Páros kényeztetés
Időhiány miatt nem tudtok elmenni hosszú hétvégére kikapcsolódni? Netán mégis szeretnétek kettesben kipihenni magatokat és közben felfrissülni és extra kényeztető élményben részt venni? Egy kellemes páros masszázsra biztos, hogy nem mond nemet az a pasi sem, aki a háta közepére kívánja szerelem ünnepét. Ezzel a meglepetéssel nem lőhetsz mellé, garantáltan felejthetetlen élményben lesz részetek.

Dögös vörös
Nincs vadítóbb egy igazán tüzes hálószobánál. Vásárolj vörös selyemágyneműt, készíts be finom pezsgőt vagy akár a kedvenc borotokat. A halk zene, piskálokó gyertyafény és persze egy szexi fehérnemű teljesen lázba hozza kedvesed.

Csak kreatívan
Apró cetlikkel, esetleg post-it segítségével készíts szerelemkuponokat. Gondolkozz el, hogy milyen meglepetésnek örülne kedvesed, amelyeket bármikor beválthat nálad. Lehet az egy bikinis autómosás (majd nyáron J), kényeztető masszázs vagy akár valami különlegesség az ágyban. Hidd el ennek az ajándéknak nagyon fog örülni és díjazni fogja, hogy milyen leleményes és kreatív vagy.

A kedvencek
Mi mással fejezhetnéd ki jobban szerelmednek, hogy mennyire fontos neked, ha nem a kedvenc vacsorájával. Készítsd el neki azt a menüt, amelynek egyszerűen nem tud ellenállni. Ha van időd, süsd meg neki gyerekkori kedvencét, az anyukája esetleg a nagyija biztos szívesen lediktálja neked a receptjét.

Együtt eltöltött idő
A legtöbb párkapcsolatban eljön az a pillanat, amikor a szürke hétköznapok miatt nem jut idő és kedv a romantikára. Ezért tervezz egy olyan hétvégét, amikor csak kettesben lehettek. Pakold meg a bőröndötöket és ruccanjatok ki egy nyugis, romantikus helyre. A jó levegő, az egymásra hangolódás és relaxálás kihozza szerelmetek rég nem érzett lángolását.

Farkas Adrienn

Hozzászólások

Pin It on Pinterest