… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Párkapcsolat Íme a legrettegettebb anyóstípusok!

Íme a legrettegettebb anyóstípusok!

Az egyik legnehezebb dolog a világon az anyós szimpátiájának elnyerése. Ám a megfelelő kezelési útmutatóval a legrémisztőbb típusokat is meg lehet szelídíteni. Nézzük az anyósvilág retteget képviselőit!

Minden nő fejében felmerül egyszer a kérdés: Mennyire veszélyes az anyósom? Jenna D. Barry szerint, két féle típusát különböztethetjük meg az anyóstársadalom alvilágának: a cetcápát, és a fehér cápát. A cetcápa csupán rossz hírnévvel rendelkezik, igazából ártalmatlan, nem úgy a fehércápa anyós, aki házasságunk életére tör, és rögeszméjévé vált a tökéletes meny felkutatása. Íme egy kis ízelítő a legnehezebben kezelhető anyósfajokból!

Jennifer Lopez az Anyád napja című filmben

Uralkodó mintaanyuka
Ezzel a típussal az a gond, hogy nem tud fiára önálló emberként tekinteni, így önkéntelenül is örök gyerekkorba betonozza. Félelemmel tölti el egy olyan nő megjelenése, aki a gondoskodó szerepkört torpedózza meg. Fontos hogy ebben az esetben már a házasság kezdetén határokat szabjatok, a harcban pedig nagy szükséged lesz a párod szilárdságára is. Jelöljetek ki időpontokat a látogatásra, és ne engedjétek, hogy elhatalmasodjon feletettek az anyósuralom. Ne fordíts azonban hátat a javaslatoknak, különben a kedves mama úgy érezheti nincs szerepe a fia életében.

A csendes terrorista
A nők rendszerint nem verekednek, helyette szépen lassan szőnyeg alatt bomlasztják egymás idegeit. Az ilyen típusú csatákban az anyósok rendívül jól képzett harcosok, bár nem hangoznak el trágár minősítések, helyette azonban a női nem számára félreérthetetlen inzultálással kell megküzdenünk. A kritikus természetű anyóssal megvert nők életükben a kritika egyéni rejtett változataival szembesülnek, melyben az elszánt örömanya a legkülönfélébb technikákat veti be. Mindezt akár évtizedekig lehet folytatni, de előbb utóbb felszínre bukik a probléma. Épp ezért fontos, hogy minél hamarabb tisztázzátok nyíltan a félreértéseket, és persze nagyon sok múlik a kereszttűzben lévő harmadikon, vagyis a férfin.

A drámakirálynő
Mindegy hogy igazi, vagy képzelt beteg, a betegség központi témát foglal el az életébe. A kedvenc témák között van a halál, végbéltükrözés, és a vírusok különböző válfajai. Ha valóban megbetegszik, beveti az érzelmi zsarolás eszközét, és folyamatosan bűntudat próbál kelteni mindkettőtökben. Igen, egy igazi klasszikus drámakirálynőről van szó, épp ezért rengeteg türelemre van szükség, különben elszabadul a pokol, de a felesleges drámát próbáld figyelmen kívül hagyni.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest