… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Párkapcsolat Egyedül Valentin napozik Regina

Egyedül Valentin napozik Regina


Dukai Regina számára nem lesz felhőtlen az idei Valentin nap. A Sugarbird sztártervezője nem találkozhat Olaszországban futballozó kedvesével, így öröme sem lesz teljes. Ennek ellenére nem csügged, munkával foglalja el magát. Már készíti nagysikerű Love kollekciójának legújabb darabjait, amelyet a tavasz közeledtével vidám fagyi színekben álmodott meg. A legközelebbi találkozást párjával pedig február végére, Robi születésnapjára időzítik. 

Dukai Regina a tavalyihoz hasonlóan, idén sem ünnepelhet együtt párjával február 14-én. Ez persze nem azt jelenti, hogy elmaradna a meglepetés. „Az elfoglaltságaim miatt csak február végén, Robi születésnapjára tudok Bresciába utazni. Így sajnos a Valentin napot idén sem tudjuk együtt tölteni. Ugyanakkor az ajándék nem marad el. Tavaly a lelkére kötöttem, hogy csak február 14-én nyithatja ki a szívecskékkel kidekorált szekrényt, amelynek egyik üres fiókjába rejtettem a meglepetéseket: papucsot, csokikat és egy közös képet. Ő pedig aznap reggel egy hatalmas virágcsokrot küldetett nekem. Idén az lenne az igazi meglepetés, ha együtt ünnepelhetnénk, de nekem ez a nap, most más lesz. Egy Sugarbird eseményen leszek, másnap pedig apukámmal megyünk egy koncertre. Az pedig, hogy Robinak mivel készülök, egyelőre maradjon titok.” – árulta el sejtelmesen Regina.

Dukai Regina nagy álma vált valóra, amikor néhány hónappal ezelőtt a Sugarbird vezető divattervezője, Jagasics V. Csonka Hedvig szinte teljesen szabad kezet adott neki. Kollekcióját tíz fazonból, különböző mintákkal kellett összeraknia. A tervezés során Regina a harmóniát helyezte előtérbe. „A kollekció munkacíme Relax volt. Miközben dolgoztam, végig a békével és nyugalommal kapcsolatos érzések, gondolatok kerítettek hatalmukba. Aztán beugrott, hogy számomra ezt jelenti a szerelem és a szeretet. Végül így neveztem el a sorozatot Love-nak, amelyet szívből ajánlok Valentin napra is. Nagyon boldoggá tesz, hogy az első, szinte önálló ruháim, óriási sikert aratnak. Már készülnek a legújabb tavaszi darabok, vidám fagyi színekben.” – mondta mosolyogva Regi.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest