… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Párkapcsolat A 7 legbizarrabb társkeresőoldal a világhálón

A 7 legbizarrabb társkeresőoldal a világhálón

Manapság rengeteg ember él a Földön, aki keresi párját, és mindannyian tudjuk, milyen nehéz megtalálni az igazit. Néhány lelkes vállalkozó éppen ezért fogta magát, és igényspecifikus randi oldalakat hozott létre a társkereső nagyközönség számára. Íme a legbizarrabb oldalak, ahol mindenki megtalálhatja a párját, legyen akár Star Trek rajongó, akár kisállat fanatikus.

Egy oldal a sci-fi szerelmeseinek
A Trek Passion oldalt a szingli Star Trek és Star Wars rajongók számára hozták létre, de más sci-fi őrültek is párra lelhetnek itt. A 25:1 arányban fellelhető férfiak és nők bármikor belefuthatnak a galaktikus utazás szerelmeseibe. És hát kinek kell egy rossz fiú, ha az övé lehet a fiatal Obi-Wan Kenobi?

Politikai preferenciák
Míg a legtöbb első randi alkalmával kifejezetten tabunak számít a politika, addig a demokratikus Blue State, és republikánus Red State oldalakon politikai beállítottságunknak megfelelően keresgélhetünk, legyen szó akár gazdasági ügyekről, külpolitikáról, vagy éppen társadalmi kérdésekről. Így bár nem lesz áthidalva a kétpárti szakadék, de életre szóló társra találhatunk.

Állatrajongók klubja
Ha a hosszú séták a Jack Russel terriereddel a napod fontos aspektusát képezik, akkor szükséged lesz egy párra, aki megérti, hogy a kisállat a családhoz tartozik. A Must Love társkereső oldalon talán nem csak magadnak, de kisállatodnak is szerető barátra bukkanhatsz.

Még a rácsok sem állhatnak a szerelem útjába
Azok a nők, akik az igazi rossz fiúkért vannak oda, most levelező kapcsolatba léphetnek a börtönlakó férfitársadalommal. Bár sokan nem támogatják a randit az elítéltekkel, a Meet an Immeta oldalon kifejezetten népszerűek a bűnözők.

Anyósok kerítő szerepben
Ha te is azt az elvet vallod, hogy egy édesanya tudja mi a legjobb a gyerekének, akkor miért ne bíznád rá a párválasztást is? A Date my Single Kid oldalon az anyukák hozzák létre profiljukat, és képeket töltenek fel szeretett lányaikról, és fiaikról. Bár furcsán hangzik, ha belegondolunk az anyukák azok, akik tényleg a boldogságunkat szeretnék, és persze ők ami legnagyobb szószólóink.

Szeretővel teljes az élet?
Létezik egy oldal, ami elsősorban párkapcsolatban élőknek szól, a jelszava pedig: „Az élet rövid, legyen viszonyod.” Persze nem nehéz ezek után kitalálni, fő profilja a félrelépés.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest