… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Párkapcsolat Ahogyan alszunk, úgy szeretünk?!

Ahogyan alszunk, úgy szeretünk?!

Hogyan alszunk és szeretünk?  Közel bújunk- e a másikhoz, vagy inkább eltávolodunk tőle éjszakánként? Az alvópozíciónk sok mindenről árulkodik…

AZ EGO POZITÚRA
A partnered keresztben fekszik, ezzel jelezve, hogy igényt tart majdnem az egész ágyra. Neked meg attól kell tartanod, hogy leesel az ágyról?

Jelentés: Riadó! A partnered egy igazán önző és egoista alak. Legtöbbször a saját akaratát érvényesíti és nincs tapintattal senkire és semmire. Lehetséges, hogy az irántad való érdeklődést is elveszítette, és hamarosan már más oldalán ébred?
Mit kell tenned: Ülj le és beszélj vele őszintén, ha kell, most kapaszkodjon Ő az ágy szélébe. Jó tanács: Felejtsd el! Te ennél sokkal jobbat érdemelsz! Ő pedig a jövőben inkább aludjon egyedül!!
Szerelemfaktor: 1

A SZERELEMHUROK
Az arcod és felsőtested partneredhez simul, a lábaitok meg praktikusan egymásba gabalyodnak? Ez aztán az igazán intim helyzet!

Jelentés:
Az ÖRÖK SZERELEM! Szerencsére nagyon szeretitek egymást és nem féltek a másiktól. Mindketten érezni akarjátok egymás bőrét, haját és élvezni ezt a helyzetet. A szex intim, vad és szenvedéllyel teli.
Mit kell tenned: Szeressétek egymást! Arra azonban vigyázz, hogy ez az alvópozíció utalhat érzelmi függőségre is.
Szerelemfaktor: 5

EGYMÁSNAK HÁTTAL
Egymásnak háttal alszotok, anélkül hogy érintkeznének egymással?

Jelentés: Figyelem! Köztetek nem csak az ágyban van (térbeli) távolság, hanem a kapcsolatotokban is. A kényelem és a szabadság fontosabb, mint az intimitás. A szex pedig már csak egy ismételt rutinakció.
Mit kell tenned: Tudjatok és akarjatok is belecsempészni egy kis szenvedélyt a kapcsolatotokba, hátha ezzel újra felébresztitek a vágyat. Ez a fajta alvás azonban előjele lehet a veszekedéseknek és a stressznek is.
Szerelemfaktor:2

VÉNUSZ-CSAPDA
Partnered mögött fekszel és átkulcsolod őt? A mottód: Te csak az enyém vagy!!

Jelentés: Vigyázz!! Túlságosan vágysz egy erős kötelékre, de partnered persze nem adja magát könnyen. Mutasd csak meg neki, hogy ki hordja mostanában a nadrágot!!
Mit kell tenned: Ez egy figyelmeztetőjel, hogy ez a szerelem nem a bizalomra épül hiába is sóvárogsz utána.
Szerelemfaktor: 2

OLLÓBÓL ANGYAL?
Partnereddel félénken fekszetek egymás mellett, csupán a lábatok simul össze?

Jelentés: Itt éppen egy veszekedés volt! De ez a kis érintkezés arra utal, hogy igenis szeretnénk közelebb kerülni egymáshoz. Testkontaktus anélkül, hogy kölcsönösen egymáshoz nem érnétek? Ebből lehet akár egy békülés utáni szex is.
Mit kell tenned: Feküdj le az ágyra és felejtsd el a veszekedést egy pillanatra. Bújj bele valami szexi fehérneműbe, és csak élvezd az együttlétet! Ezzel az ollóból könnyen egy kis angyalkát csinálhatsz.
Szerelemfaktor: 3


SZERELEMKANÁLKA

Odasimulsz hátaddal, fenekeddel partnered hasához ő pedig átkulcsol a karjával?

Jelentés:
Kész főnyeremény! Nagyon szeretitek egymást. Ez az igazi szerelem, bár a szenvedély egy kicsit alábbhagyott, de a szex bizalmas, meghitt és jobb, mint valaha.
Mit kell tenned: Néha cseréljetek szerepet is ebben a pozícióban.
Szerelemfaktor: 4


A VÉDŐANGYAL

Partnereddel egymás mellett fekszetek, lábatokkal átkulcsolják egymást. Partnered karja a vállad alatt van?

Jelentés: Ez a pozíció ugyan nem igazán bensőséges de olyan, mint a szerelemhurok.
A kapcsolatotok nagyon stabil, mert mindketten egy kis távolságot tartotok anélkül, hogy eltűnne ennek a pozíciónak a varázsa. Aki így alszik sok gyengédséget kap partnerétől.
Mit kell tenned: Igazán tökéletes alvópozíció egy nő számára. Most aztán igazán biztonságban érezheted magad. Hagyd, hogy kényeztessenek!
Szerelemfaktor: 4

Hozzászólások

Pin It on Pinterest