… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Párkapcsolat A Te párod melyiket választaná?

A Te párod melyiket választaná?

A kedvenc CD-jét már megvetted karácsonyra, kabalafigura szóba sem jöhet, parfümöt is kapott, hát akkor hogyan dobjuk fel idén a Szerelmesek Napját?
Persze mondhatod, hogy a legszebb ajándék, már rég az övé, de ne feledd, neked is jól esik, ha a párod meglep egy kis extra figyelmességgel. Adunk most néhány tippet, hátha kedved támad előkapni a „technika felszerelésed” és saját magad által készített meglepetést adni ezen a napon. Azonban ha ilyen ajándékot készítesz a párodnak, tudnod kell, hogy ő hová sorolja magát a „romantikus alkat” skálán.

Lehet, hogy örülne egy naptárnak, amely minden héten a te kézírásoddal beleírt szerelmes idézettel kezdődik, de lehet, hogy jobban díjazza az általad készített masszázs olajat, amelyet közösen próbáltok ki egy érzéki fürdőzés alkalmával. Bármely típusba is tartozik, megpróbálunk olyan tippeket adni, amelyek gyorsan, egyszerűen kivitelezhetők, és a te kreatív ötleteiddel még egyedibbé varázsolhatók. Így biztos, hogy emlékezetes lesz idén a Valentin nap.

„Hercegeknek fehér lovon”
101 ok, amiért szeretlekvégy egy szép, kis alakú füzetet, amely nem spirál technikával került illesztésre, hanem kötött, vagy ragasztott. Ez tartósabb és szebb kivitelben is kapható! Különböző színekkel írd bele minden lapjára, hogy miért szereted 101 oldalon át. A füzetre ragaszthatsz közös fotót, vagy általad tervezett nyomtatható matricát. Ha hiányzol neki, elég csak beleolvasnia és mindig mosolyra fog derülni.

Szerelmes Naptár
Egy éves zsebnaptár minden hetére írj bele egy szép idézetet.

Az igazi „rossz” fiúknak
Különleges kuponfüzetEhhez pár órára és egy színes nyomtatóra van szükséged. Szövegszerkesztő segítségével egyforma méretű szövegdobozokba tervezz különleges felirattal kuponokat, melyeket bármikor beválthat a párod. Az ötletek száma végtelen, de ha néhány hasonló feliratot találna, biztosan már alig várná, hogy beválthassa őket: „Ma este valóra váltom egy szexi álmod”, „Egy csók, ahová csak akarod”, „Ma este egy általad választott filmet nézünk”, „30 perces masszázs”.

Szexi tetoválásNincs másra szükséged, mint egy doboz mogyorókrémre, egy kis papírra, ollóra, ragasztóra és a fantáziádra. Áztasd le a mogyorókrémes üveg papírját, ennek helyére pedig egy általad készített és nyomtatott matricát ragassz. A felirat lehet például: „Sexy tetko” – majd mellékelj hozzá egy hosszú nyelű ecsetet. Innentől már az ő fantáziájára is szükség lesz!

Vágykeltő masszázsolajHa mindig fáradt vagy és szeretnél már végre egy kicsit lazítani, akkor kösd össze a kellemest a hasznossal. Végy egy kecses kis üveget (kb. 20-50 ml-es), háromnegyedig töltsd meg mandula, vagy jojoba olajjal és csöppents bele 10-10 csepp ilang-ilang és jázmin, valamint néhány csepp koriander illóolajat. A kis üveget akár kedves szöveggel, emblémával matricázhatod, és már az ünnep estéjén ki is próbálhatjátok!

Ezek az ajándékok sajátosak, egyediek, pont olyanok, mint amilyen Te vagy az Ő számára!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest