… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Párkapcsolat 8 jótanács egy pasi megtartására

8 jótanács egy pasi megtartására

A közelmúltban, Amerikában egy ismert párterapeuta összeállította azt a tíz alapvető szabályt, amit feltétlenül be kell tartani ahhoz, hogy sikeres legyen a párkapcsolatunk. Hollywoodban máris rengeteg ismert ember kereste fel a pszichológust, akinek sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy Brad Pitt exfelesége, Jennifer Aniston is az ő tanácsait követi, hogy végre teljesüljön álma és új kedvese feleségül vegye.

1. Érd el, hogy ő jöjjön hozzád
Fontos, hogy párunknak mindig adjunk elég életteret. Ne kövessük folyton, engedjük el a barátaival (arra persze azért odafigyelhetünk, hogy melyikkel engedjük el), de soha ne tiltsunk meg neki semmit sem. Jen sem követi egyfolytában Justint, mint valami rajongó. „Amikor úgy érzed, hogy az ujjaid elindulnának, hogy felhívják vagy SMS-t írjanak neki, ne tedd!”. Ha látni akar – elhiheted – meg fog keresni.”

2. Egyél!
A férfiak nem szeretik azokat a lányokat, akik folyton koplalnak és diétáznak. Lássa, hogy Te is élvezed az életet, és nem vonsz meg magadtól semmilyen jót! Persze ez nem azt jelenti, hogy nem kell odafigyelned az alakodra, csupán ne előtte tedd! Ő elég, ha csak annyit lát, hogy jól érzed magad a bőrödben és boldog vagy mellette.

3. Szeresd a tested
Fontos, hogy fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Ha ezt teszed, nem lesznek kétségeid és ez a kapcsolatodra is pozitívan fog hatni. A népszerű színésznő negyvenen túl is csúcsformában van és ezt, persze ki is hangsúlyozza. „Ha mentálisan erős vagy, és jól érzed magad a bőrödben, senki nem törhet le. Szeresd azt, aki vagy! Jen megmutatja és fitogtatja is. Látszik rajta, hogy magabiztos nővé érett, aki jól érzi magát a bőrében.” Tedd Te is ezt!

Az „Azt beszélik” női sztárja kissé peches a párkapcsolatokban…

4. Engedd ki a hajad!
A legtöbb férfi megőrül a szép, egészséges és persze hosszú hajért.

5. Eleinte tartsd meg magadnak a titkot
Ha még új a kapcsolatod és nem vagy benne biztos, hogy hogyan alakul, legjobb, ha nem szólsz senkinek. Ha ugyanis csak próbálkozol (és esetleg egy héten akár többször is) nem feltétlenül jó, ha a közvetlen környezeted is tud minden egyes hódításodról. Csak akkor avasd be a barátaidat, családtagjaidat, ha már biztos vagy magadban. „Szerintem fontos, hogy az elején diszkréten kezeljük a kapcsolatainkat, hiszen legtöbbször még én sem tudom, hogy mi fog kisülni belőle. Randizni persze lehet, de ha ezt túl sokszor teszed, még a végén félreértik és elkezdenek pletykálni rólad”- vallotta be a színésznő.

6. Engedd be a világodba…
A bizalom a párkapcsolat egyik alapja. Ha még nem vagy egészen biztos az érzelmeidben, vagy benne, próbáld ki bízol-e benne. Jen az egyik legfontosabb „barátját” bízta Justinra, a kutyáját. Válása után ugyanis ő jelentette számára a legnagyobb vigaszt. A kutyáknak ráadásul nagyon jó az emberismerete.

7. Engedd el magad
Fontos, hogy bizonyos időközönként menjetek el otthonról. Moziba, színházba, szórakozni, sétálni, vacsorázni… a lényeg, hogy ezt a pár órát együtt töltsétek és kikapcsolódjatok. Jen is sokat tanult házasságából Brad Pittel.

8. A meghitt pillanatok kötelezőek
A romantika, a gyengédség és az „őrültség” minden kapcsolat egyik alapja. „Csak egy életünk van… ki kell élvezned azzal, akivel vagy!”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest