… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Párkapcsolat 10 helyszín, ahova ne menjetek az első randin

10 helyszín, ahova ne menjetek az első randin

Az első randevú helyének kiválasztása nagyon fontos dolog, sokszor nem is tulajdonítunk neki nagyobb jelentőséget! Ahhoz, hogy megismerjük egymást, kell a megfelelő légkör is! Nem mindenkinek adataik meg az 50 első randi!

Kirándulás
A természet nagyon romantikus tud lenni és sok szerelmes szeret elvonulni a zöldbe, de ezt sem ajánlanánk. Egyrészt, amíg nem ismerjük a másikat, addig ne vonuljunk el kettesbe, messze az emberektől, másrészt pedig nem ajánlatos rögtön egy egész napos programmal kezdeni.

Színház, mozi
Ezeken a helyeken nagyon nehéz beszélgetni, hiszen legtöbbször némán ülünk az előadás közben és nézzük a darabot. Egy ilyen elfoglaltságot csakis olyanoknak ajánlunk, akik már túl vannak az ismerkedős fázison!

Strand
Hiába, itt a nyár, mindenki menne napozni és fürdeni! Ezzel persze nincs is probléma, de a randinkat semmiféleképpen ne szervezzük ide! Mindkettőtöknek kellemetlen lehet elsőre hiányos öltözékben látni a másikat! Arról nem is beszélve, hogy ilyen helyzetben sokkal nehezebb a kommunikáció is!

Drága éttermek
Nem szükséges az első alkalommal fitogtatni, hogy kinek mennyi pénz rejlik a pénztárcájában! Sokkal kellemesebb és meghittebb lehet egy kedves kis kávézó vagy egy cukrászda.

Vásárlás
Természetesen mindegyik nő imád shoppingolni, de ezt nem kell mindjárt az első alkalommal megmutatni, lehet, ez elrettentő lehet egyesek számára. Ilyenkor kicsit próbáljuk magunkat visszafogni!

Paintball
Nagyon jó móka egymást lövöldözni különböző színű golyókkal, de nem a jövendőbeli kedveseddel. Nem tesz túl jó benyomást, ha azzal kezdtek, hogy kék-zöld foltokat szereztek a másiknak.

Játéktermek
Egy kaszinóban indítani az ismerkedést az egyik legrosszabb ötlet, amit tehetsz! A pénz eljátszása nem tartozik a legjobb tulajdonságok közé, így ezt próbáld mellőzni!

Sport meccsek
A nők a ruhákért a férfiak a sportokért rajonganak, ez így van jól! De nem kell rögtön egy szurkolókkal teli stadionba cipelni a kiszemeltünket! Egy-egy mérkőzés könnyen elvonhatja a figyelmet a másikról és az kényelmetlen mindkettőtök számára! Arról nem is beszélve, ha esetleg veszít a csapatod, a kedved máris elmegy mindentől!

Koncertek
Mindenki szereti a zenét, de nem mindenki ugyanazt. Így első randevúdat ne kockáztasd azzal, hogy egy olyan koncertre mentek, ami a másikat lehet, hogy nem érdekli és rosszul érezné magát! Ezenkívül egy hangos hely nem a legjobb választás, hiszen szinte lehetetlen beszélgetni a másikkal.

Otthonunk
Nem ajánlott első alkalommal a saját lakásunkba meghívni a partnert! Ez egyrészt félrevezető, másrészt pedig kényelmetlenségekhez vezethet. Akármilyen szép lakásban is laksz, nem kell ezt azonnal megmutatni. Ha jól alakulnak a dolgaitok, előbb-utóbb úgyis meglátja!

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest