… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Visszatér a Spice Girls! – Musical egy legendás lányegyüttesről

Visszatér a Spice Girls! – Musical egy legendás lányegyüttesről

Ki ne emlékezne tinédzserkorunk egyik kedvenc lánybandájára, a Spice Girls-re? A lányok most ismét összegyűltek Londonban, hogy hivatalosan is bejelentsék, Viva Forever címen musical készül az együttes dalaiból!

Posh, Scary, Ginger, Sporty, Baby 16 év után újra összegyűlt, hogy megünnepeljék a lányok sikereiről, és kudarcairól készülő musicalt, melyet az év végén mutatnak be a londoni Westenden. Bár egyelőre keveset tudni a forgatókönyvről, annyi biztos, hogy egy Viva nevű fiatal lányról fog szólni, aki azért küzd, hogy a popcsillagok népes táborába kerüljön.

A Spice Girls 1994 és 2001 között uralta a toplistákat, összesen 75 millió eladott albummal, és számos díjjal büszkélkedhetnek. A musical a banda egyik leghíresebb dalának címét viseli, vagyis a Viva forevert. A producer Judy Cramer, aki korábban az ABBA dalai alapján készült Mamma Mia! című musicalben is közreműködött, a szövegkönyvet a humorista, Jennifer Saunders írta, a rendező széket pedig Paul Garrington foglalja el, aki a Dirrty Dancing musical verzióján is dolgozott.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest