… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Vadiúj csajos sorozatok egy koktél mellé

Vadiúj csajos sorozatok egy koktél mellé

Bár a Gossip Girl hamarosan véget ér, nemrégiben zöld utat kapott néhány ígéretes új sorozat, melyek között akad átdolgozott tündérmese, csajos vígjáték, Született feleségek koppintás, az űrt pedig, melyet Doktor House hagyott maga után egy új korházas produkcióval próbálják kitölteni!

A szépség és a szörnyeteg- Természetfeletti szerelem
Idén a tündérmese feldolgozások nagyon népszerűek, nemrégiben két Hófehérke film is érkezett, most pedig egy másik klasszikus történet került átdolgozásra. Sok köze egyébként végül nincs az új sorozatnak a névrokon tündérmeséhez, inkább egy 80-as évekbeli sikersorozatra hajaz új modern köntösben. Az embernek a történet és a szereplők láttán van egy olyan érzése, hogy tulajdonképpen a CW a csatorna legnépszerűbb produkcióját, a Vámpírnaplókat  próbálta új köntösbe bújtatni, és a természetfelettit románcot továbbfejleszteni. A történet szerint a főszereplő (Kristin Kreuk) gyilkossági nyomozó, aki szemtanúja lesz édesanyja meggyilkolásának. A nyomozólány egy titokzatos idegen menti meg a haláltól, aki kicsit sem tűnik első pillantásra emberinek. Persze ez esetben a szörnyeteg, akibe a lány beleszet se éppen rémséges, kizárólag akkor vált át szörnyetegbe, ha dühös. Ha valakinek ismerős a főszereplő színésznő nem véletlen, Kreuk Smallvillben alakította Lana Langot.

Revenge- A bosszú, és ármány
A sorozatban már elindult az 1. évad, van itt minden titkolt, mocskos múlt, házasságtörés, gazdagok és szépek, bosszú, ármány, és persze hegyekbe tornyosuló szívdöglesztő pasitömeg. Az amerikai dráma sorozatot a nagy francia író Alexandre Dumas: Monte Christo grófja című regénye inspirálta. A történet főszereplője Emily Thorne, aki hamis névvel visszatér Long Islandre, hogy bosszút álljon apja haláláért. Mikor a lány  betöltötte a 18. életévét megkapta az örökségét, és hirtelenjében dúsgazdag díva lett belőle. A milliomos csemete elhatározza, hogy bosszút áll mindenkin, akinek köze volt a tragikus végkifejlethez.

Fotó: PR

Pasik és koktélok- Carrie naplója
A Szex és New York tini változata Candace Bushnell regénye alapján készült, és a fiatal Carrie Bradshaw történetét dolgozza fel, aki a 80-as évekbe Manhattanbe érkezik, hogy szerelmet és karriert keressen az álmok városában. A gimis világból gyorsan belecsöppen a nagy betűs életbe, gyakornoki munkát kap, és persze azonnal divatfüggő lesz. Azonban a sorozatra még várnunk kell, a produkciót csak akkor kezdik el vetíteni, ha már a Gossip Girl utolsó rövidített évada véget ért.

A Carrie naplójának főszereplője. Fotó: PR

Hozzászólások

Pin It on Pinterest