… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Testi-lelki egészség az ősi magnézium csodaerejével

Testi-lelki egészség az ősi magnézium csodaerejével

A magnézium olyan nélkülözhetetlen a testnek, mint a víz, vagy a levegő. Kevesen tudják, de bőrön keresztül hatása még intenzívebb, ellazít, enyhíti a krónikus hátfájást, és a méregtelenítésben is nagy szerep van. Az ősi magnéziumkezelés ötvözi a magnézium és a masszázs gyógyító erejét, így hatékonyan szünteti meg az izomgörcsöket, frissítő hatással van testre és lélekre egyaránt.

Egy természetes csodaszer
Az ősi magnéziumnak gyógyító hatását évezredek óta ismerik, ez a különleges ásványi anyag több száz olyan biokémiai folyamatban vesz részt, melyek felelősek a szervezet energiaháztartásáért, szív és érrendszeri folyamataiért, csontokért, fogakért. Emellett a megfelelő magnéziummennyiség ragyogó bőrt, kiegyensúlyozott hormonháztartást, és egészséges idegrendszert eredményez.

Az Ősi magnéziumot a 250 millió éves, 1600-2000 méteres mélységben található Zechstein-i ősi tengerből bányásszák. Az ebből előállított készítmények azért hatásosabbak, mert az ultra tiszta, magas koncentrációjú természetes magnézium-kloridot használják fel benne, egyéb nyomelemekkel vegyítve, magnéziumolaj, gél, vagy tusfürdő formájában. Az olaj titka, hogy bőrön keresztül direkt módon jut be a szervezetbe, pontosan oda ahol a legnagyobb szükség van rá. Így nagymértékben pótolja a magnéziumhiányt, melytől a mai ember gyakorta szenved.

Az ősi magnézium masszázs titka
Ezt a különleges ásványi anyagot szervezetünk külsőleg is igényli, bőrön keresztül a beszívódó olaj oldja az izmokban hajszálerek falának görcseit, így hatékonyan és gyorsan szünteti meg az izomgörcsöket és a hátfájást. A tapasztalatok szerint a görcsök 5-10 perc alatt már feloldódnak. A Magnolia Day Spa jóvoltából mi is kipróbálhattuk a csodaerejű ősi magnézium masszázst, mely először különös érzés, a kezelés végére azonban teljesen más emberként távozik az ember a szalonból. A masszázst az ősi magnéziumból készült gél segítségével végzik, mely kezdetben csiklandós, kissé csípős érzést vált ki, pár perc után azonban ez eltűnik, helyette teljes nyugalom szállja meg a testet. Az izomgörcsök a masszázs alatt kilazulnak, a hátfájás megszűnik, a bőr pedig selymes és puha lesz. Ennek a gyógyító ásványi anyagnak különleges nyugtató hatása van, melyet a Magnolia Day Spa keleties hangulata tett teljessé.

A szalonba belépve már magának a helységnek is nyugtató hatása van, a gyertyák, a különleges illóolajok illata, és a mesés tájakat idéző berendezés egy másik világba röpítik a vendéget. A Budapest szívében lévő szalonban az ember pár órára teljesen elszakad a rohanó külvilágtól. A Spa-ban a különleges ősi magnézium masszázs, csak egy a több mint 60-féle kezelés közül, melyeket igénybe vehetünk. Ezek között igazán egyedi és ritka kezelésekkel is találkozhatunk, ha akarjuk, elmerülhetünk a frissítő, gyümölcsös bor illatok között egy mámorító bormasszázs során, vagy kényeztethetjük érzékeinket egy gabona és a sör kivonatú olajjal végzett masszázzsal, de akár gyümölcspálinkás testradírozáson is részt vehetünk, vagy csak pihenhetünk egy nyugtató bükfürdői termálkristályos fürdőben. A kényeztető masszázsok és fürdők mellett jelen vannak a gyógyhatású masszázsok is, mint a terápiás testtartás-javító masszázs. A Spa-ban emellett szaunázásra is van lehetőség, itt három-féle verzióból választhatunk: finn, aroma- és infraszauna.  De bármelyik kezelést is válasszuk egy biztos, testünk a kezelések után újjászületik, a nyugalom és a pihenés nap pedig garantált.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest