… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Taylor Swift lenyomta Rihannát

Taylor Swift lenyomta Rihannát

Oppan EMA Style! Vasárnap este végre kiderült az MTV EMA győzteseinek névsora. Justin Bieber a Legjobb Férfi, Taylor Swift a Legjobb Női, a One Direction a Legjobb Új Előadó. Heidi Klum vetkőzött, David Hasselhoff zuhant, a koreai világsztár, PSY pedig elvitte a Legjobb Videónak járó díjat.

Vörös szőnyeges bevonulással és Ludacris legújabb klipjének világpremierjével kezdődött az év egyik legfontosabb zenei eseménye, a 2012-es MTV EMA. Az érkező sztárokkal Tim Kash, Louise Roe és Sway készített rövid interjúkat, majd miután megtelt a frankfurti Festhalle, este 21:00-kor kezdetét vette a látványos show. A buli háziasszonya idén Heidi Klum volt, aki hatszor öltözött át és a legjobb image kategória győztesét rejtő borítékot meglepő helyről húzta ki. Cirkusz, tűznyelők, bohócok; ez volt az idei gála témája. A díszletet Florian Wieder német designer tervezte, aki már dolgozott az EMA-n korábban Berlinben, Münchenben és Edinburgh-ben is. A Legjobb Férfi és a Legjobb Női Előadó három-három díjat vihetett haza. Justin Bieber videón köszönte meg rajongóinak a Legjobb Férfi Előadó, a Legjobb Pop Előadó és a Legjobb World Stage kategória győzelmét, míg Taylor Swift a Legjobb Női Előadói díj, a Legjobb Image és a Legjobb Élő Előadás nyertese.

Carly Rae Jepsen és a One Direction két-két díjat kapott. A Legjobb Dal díját „Call Me Maybe” című slágerével Carly nyerte, ahogy a Legjobb Push-t is, aminek célja, hogy bemutassa a nagyközönségnek a feltörekvő tehetségeket. A Legjobb Új Előadó díját a One Direction érdemelte ki a szavazatok alapján, ahogy a Legjobb Rajongóik is nekik vannak. A Legjobb Rock idén a Linkin Parkot illette. A Legjobb Videót 2012-ben PSY készítette. Alicia Keys kapta az MTV Voice díját, mivel emberfeletti erővel vetette bele magát az AIDS elleni harcba, társalapítója a Keep a Child Alive alapítványnak, amivel megelőző oktatásban és gyógykezelésben is részesítik a rászoruló gyermekeket. Az MTV minden évben egy helyi csoportnak is átadja az MTV Voice díjat, ezt idén a Rock Your Life! Egyesület kapta, akik hátrányos helyzetű gimnazistáknak segítenek megtalálni a helyüket a világban. Az EMA legmeghatóbb pillanata idén is a Global Icon díjának átadása volt. Alicia Keys könnyeivel küszködve hirdette ki, hogy példaképe, Whitney Houston kapta idén a világ legnagyobb ikonjainak járó díjat. Röviden megemlékeztek a májusban elhunyt Beastie Boys-os Adam Yauch-ról is.

Az előadások alatt minden eddiginél több lézert, tüzet és vizet vetettek be a színpadon, így biztosítva, hogy soha nem látott színpadképpel ünnepelhessenek a rajongók. A No Doubt, a Killers és a Muse ismét bizonyította, hogy bármikor képes feltüzelni a közönségét, mellettük többek között fellépett a FUN., Taylor Swift és a koreai internetsztár, PSY is, aki színpadra vonulás közben még a mozgóvécében ülő David Hasselhoffra (aka.The HOFF) is rányitott. A kultuszstátusnak örvendő Gangnam Style-t a közönség mellett több sztár is együtt ropta az előadóval. Az átadók idén is megmutatták humoros arcukat, köztük a Jersey Shore-nál is botrányosabb brit változat, a Geordie Shore szereplőivel, akik az EMA-n sem fogták vissza magukat. Miközben Kim Kardashian, a Jonas Brothers és a gyönyörű szupermodellek, Anne V és Isabeli Fontana a színpadon üdvözölték a győzteseket, David Hasselhoff a kulisszák mögül kommentálta az eseményeket.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest