… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Szürreális mesevilág – Megnyílt a Tim Walker kiállítás!

Szürreális mesevilág – Megnyílt a Tim Walker kiállítás!

Tim Walker napjaink talán legizgalmasabb, és egyben legbefolyásosabb divatfotósa, extravagáns képeit szinte azonnal felismerni, hiszen mindegyiket eredetiség, buja színvilág, és ironikus humor uralja. A Somerset House ezúttal egy gyümölcsöző együttműködésbe fogott a híres fotóssal, melynek eredményeképpen egy kihagyhatatlan kiállítás született Walker legszebb munkáiból!

Fotók: Tim Walker

„Mikor az ember elkezd fotózni, van hogy a véletlen, vagy a szerencse átveszi az írányítást, és olyan fotók készítésére sarkall, melyekről korábban nem is álmodtunk. Ez a legvarázslatosabb a fotóművészetben.” – Tim Walker

A világ vezető magazinjai keresik kegyeit, képei a Vogue, a Vanity Fair, a Wmagazine, és a New Yorker lapjain is jelen vannak. A fotók már nem is annyira egyszerű állóképek, inkább jelenetek egy színpompás filmből, melyben sminkesek, stylistok, modellek, és jelmeztervezők egytől-egyig szerepet játszanak.

 

Fotó: Tim Walker- Mulberry kiállítás

 

A Stroy Teller kiállítás ezekkel a fantasztikus művekkel tegnap este nyitotta meg kapuit, a stílusos megnyitón olyan nagy sztárok is jelen voltak, mint Kate Moss, Jamie Hince, Cara Delevingne, Helena Bonham Carter, vagy Tim Burton. A híres angol színésznő Helena Bonham Carter mindig is a művész nagy tisztelője volt, mivel elmondása szerint, a képek egyszerre hátborzongatóak, mégis gyönyörűek. A Burton páros egyébként már többször megihlette a híres fotóst, aki  mára igazi múzsaként tekint a  rendezőre, és filmjeire.

Tim Walker- Mulberry

A hivatalos vendéglátója az estnek nem más volt, mint a Mulberry divatház, mely tökéletes házigazdának bizonyult. A lenyűgöző, túlvilági alkotások a megnyitón szinte mindenkit elvarázsoltak.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest