… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Sztárok köszöntötték a brit trónörököst

Sztárok köszöntötték a brit trónörököst

Mióta a brit királyi család bejelentette, hogy megszületett Kate és Vilmos gyermeke, az egész világ királyi bébi-lázban ég! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Hollywood apraja-falva is elküldte jókívánságait a  boldog szülőknek és trónörökös kisfiúnak. 

A BBC értesülései szerint Kate Middletont tegnap reggel 6-kor vitték be a szülőszobába, 10 órával később pedig megszületett a kis trónörökös. Eközben több ezer jóakaró gyűlt össze a palota előtt, hogy első kézből értesüljenek az eseményekről. Később a bejelentésből kiderült anya és fia jól vannak. Természetesen a gratulálók hadából a hírességek sem maradhattak ki. Obama elnök és felesége régóta a királyi pár közeli barátja, az elsők között küldte el jókívánságait az újdonsült szülőknek. „Sok boldogságot kívánunk! Tekintettel különleges kapcsolatunkra, az amerikai nép örömmel csatlakozik az ifjú herceg születésének ünnepléséhez!”- nyilatkozta az elnök.

Az ünneplők hadába Ellen DeGeneres a híres amerikai talkshow műsorvezetője is becsatlakozott, nem meglepő módon, hiszen a műsorvezető unokatestvéri viszonyban áll Kate-tel. „Fiú lett! Nagyon örülök az unokatestvéremnek Kate-nek és a jövőbeli angol királynak!”- írta a Twitteren Ellen. Elle Goulding szintén jókívánságait küldte, az énekesnő Kate egyik nagy kedvence. „Gratulálok a világ legelbűvölőbb párjának kisfiúk születéséhez. Nagyon örülök nekik!” Persze rajtuk kívül is még számos sztár üzent a Twitteren, többek között Kelly Osbourne, Pitbull, Joan Rivers, Katherine Jenkins, Perez Hilton és még sokan mások.

 

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest