… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Szex és New York kicsit másképp-Új szingli sorozat!

Szex és New York kicsit másképp-Új szingli sorozat!

Három New York-i szingli barátnő, szex, pasik, rengeteg koktéllal. Júniusban érkezik az HBO új sorozata a Csajok, a produkció a szinglik fiatalabb generációját mutatja be Szex és New York köntösbe csavarva. A történet kísérteties hasonlóságot mutat Carrie Bradshaw kalandjaival.

Csak idők kérdése volt, hogy az HBO új körítéssel, de újra képernyőre viszi a négy barátnő meséjét, akik New York utcáin próbálták horogra akasztani az igazit. Persze nem árt a vérfrissítés, a Girls, vagyis Csajok a 20-as éveikben járó szinglitársadalom leképezése. A sorozat címszereplője, egyben rendezője és forgatókönyvírója a 25 éves Lena Dunham.

Fotó: http://www.hbo.hu

A produkció három szingli barátnő életét mutatja be, akik munkát, és szerelmet keresnek a nagyvárosban. Ám mégsem azzal a csillogó élettel találjuk szembe magunkat, amit, Carrie, Miranda, Samantha és Charlotte mutatott nekünk. Tulajdonképpen a lányokat is hidegvízként éri a csillogó klubok és koktélok mögött rejtőző rideg valóság.

„Ezek a lányok nem New Yorkból valók, de a Szex és New Yorkon nőttek fel, és egy napon arra gondoltak, ők is szeretnék megélni azt a bizonyos álmot. Majd megérkeznek a városba, és valami egészen más fogadja őket.”- nyilatkozta Dunham. A színésznő elmondta a sorozat nagymértékben saját tapasztalataira támaszkodik. A lány az örök újságíró gyakornokot játssza, aki szembesül a rideg valósággal, mikor szülei megvonják az appanást. Így a fizetetlen szakmai gyakorlat helyett, valódi állást kell találnia. A másik két barátnőt Jemima Kirke, és Allison Williams játsszák. Bár a sorozatból hiányoznak a divatos ruhák, és a méregdrága ékszerek, Dunham története szórakoztató szingli mesének ígérkezik, az ügyetlen, ám de annál valóságosabb New York-i barátnőkről. A sorozat nálunk június 5-én debütál az HBO-n.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest