… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Shoppingolj csillagjegyed szerint

Shoppingolj csillagjegyed szerint

Az asztrológusok szerint csillagjegyünk is megmutathatja, hogy milyen típusú vásárlók vagyunk. Keressük ki saját jegyünket és nézzük meg, hogy valóban illik-e ránk.

A KOS imádja a feltűnő és szexis ruhadarabokat, ezért szívesen vásárol fehérneműt, testhez simuló felsőket, dögös farmernadrágokat. Sokszor már a vásárlás pillanatában meg is bánja, hogy megint feleslegesen költött olyan ruhákra, melyekre nem is igazán volt szüksége. A Kos viszont sohasem tanul a hibáiból!

A BIKA nehezen tud kijönni egy bevásárlóközpontból, de ugyanígy a havi fizetéséből! Rögtön a minőségi dolgokra esik a választása, legyen az parfüm, csoki vagy bútorok, a lényeg, hogy drága legyen és minőségi darab!

Az IKREK mivel mindig a pontosságra törekednek, szeretik a szép órákat, illetve a modern elektromos dolgokat. A zene különös szerepet tölt be az életükben, ezért a CD-boltokat előszeretettel látogatják. Nem szeretnek sokat kiadni egy-egy darabért, kivéve ha az éppen nem egy egyedi, különleges darab!

A RÁKOT kínzó vágy fogja el a puha és a kötött holmik láttán, de az antik és emlékeket idéző tárgyakat is hamar megveszi.

Az OROSZLÁN önbecsülésének jót tesznek az arany ékszerek és a márkás, csillogó holmik, melyektől elakad a körülötte lévők lélegzete.

A SZŰZ az egyik legspórolósabb jegy, akár a fél várost is képes bejárni, csakhogy megtalálja az olcsóbb termékeket. Ha mégis elcsábul, akkor a különleges lakásdíszek és a konzervatív stílusú ruhaneműk a gyengéi.

A MÉRLEG egyszerűen nem tud élni vásárlás nélkül, legnagyobb szenvedélye a parfümök és a kozmetikai szerek beszerzése. Bár magának kitűnően vásárol, az ajándékok beszerzésében nem nagyon jeleskedik.

A SKORPIÓ pénztáráját a harisnyák, a szexis toppok vékonyítják, szeret jól élni és ezért nem sajnál magától semmit sem.

A NYILAS nagy szerencsejátékos, imádja a lottót, a sorsjegyeket és a kockázatosabb pénzszerzési lehetőségeket. Szüksége is van az anyagi jólétre, mert létszükséglete a költekezés, különösen az ékszerek és a kiegészítők a gyengéi.

A BAK a tipikus klasszikus szenvedéllyel megáldott vásárló, ő az, aki a cipőket, táskákat és az öveket gyűjti. Minden színben és formában megtalálhatóak a szekrényében, tőle nyugodtan kölcsönkérhetsz, mert szívesen kölcsönad bármit. Ezen kívül a finom és primőr csokik tudják elcsábítani.

A VÍZÖNTŐ kedvencei a kristályok, kövek, egzotikus kiegészítők és virágok, de szívesen különcködik, ezért előszeretettel szerez be olyan ruhaneműket, melyekkel megbotránkoztatja környezetét.

S végül a HALAK lelkét megnyugtatják a puha gyapjúkelmék, az édes aprósütemények, a romantikus könyvek vagy akár az illatos szobanövények.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest