… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Pezsgő, ahogy még soha nem kóstoltad – Jéggel!

Pezsgő, ahogy még soha nem kóstoltad – Jéggel!

Champagne, ahogy még sosem kóstoltad: jégkockával – Megérkezett Magyarországra a Moët Ice Impérial

Egy nyári parti attól lesz igazán emlékezetes, ha mindent szabályt megszegünk. Ez inspirálta a Moët & Chandon házat, amikor megalkotta a világ első jégkockával kínált champagne-át, amely idén nyáron Magyarországon is bemutatkozik. A Moët Ice Iméprial a luxus új generációját képviseli; friss és modern, minden elemében a nyárról szól.

pezsgo jeggelA Moët & Chandon a francia borvidék, Champagne egyik legismertebb háza, amely alapítása, 1743 óta tökéletesíti pezsgőit. Világszerte népszerű Impérial champagne-uk stílusa összetéveszthetetlen: vibráló gyümölcsösség, érzéki ízélmény és elegáns érettség jellemzi. Ezeket a stílusjegyeket megtartva, de friss és játékos formában született meg az Ice Impérial – a világ első jéggel kínált champagne-a.

A hazánkban idén nyáron debütáló, sikkes hófehér palackba csomagolt Ice Impérial intenzíven gyümölcsös és gazdag, hogy jégkockával hűtve is megtartsa egyedi karakterét. Illatát trópusi gyümölcsök – mangó és guava, mellette nektarin és málna teszi vidámmá, ízben a grapefruit és gyömbér üdítő aromái érkeznek meg a gyümölcsösség és karamell kiegészítőjeként.

A limitált mennyiségben elérhető champagne-nyal elsőként hazai premierén, a Yacht Balatonon találkozhatott a nagyközönség – a partysorozat most hétvégén, július 25-én ismét vízre száll. A nyár újdonságát olyan válogatott bárokban és szórakozóhelyeken is jéggel hűtve kínálják, ahol minden együtt van a felszabadult szórakozáshoz; napfény, vízpart és barátok.

Kóstolj pezsgőt, ahogy még sosem tetted

  • A Moët Ice Impérialhoz válassz minél öblösebb, például vörösboros poharat!
  • Töltsd ki a behűtött champagne-t és adj hozzá 3 kisebb jégkockát (vagy ennek megfelelő jeget), hogy még frissebb legyen!
  • Próbáld ki egy-egy extra hozzávalóval és fokozd az élményt! Tehetsz a jég mellé mentalevelet, lime vagy grapefruit héjat, uborkaszeletet, egy vékony szelet gyömbért, epret vagy málnát.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest