… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Ősszel indul a fiatal Carrie Bradshaw története

Ősszel indul a fiatal Carrie Bradshaw története

Carrie Bradshaw gimnazistaként tér vissza a képernyőre! Az új Szex és New York sorozat főhősével Anna Sophia Robb-al már megkezdődtek a forgatások, és az első hivatalos kép is nyilvánosságra került.

A Carrie naplója Candace Bushnell azonos című regénye alapján készül, és tulajdonképpen a Szex és New York előtörténete, a szingli hősnő gimnáziumi éveit meséli el. A Warner Brothers a napokban jelentette meg a sorozatról az első hivatalos képet. A fotón Anna Sophia Robb, mint fiatal Carrie látható.

Kép: Warner Bros.

Amy B. Harris vezető producer elmondta, amikor Robb besétált a terembe, azonnal tudták, hogy megtalálták a tökéletes színésznőt a sorozathoz. „Igazi kihívás volt megtalálni azt a személyt, aki képes hűen megjeleníteni Manhattan kedvenc szinglijét.” Robb rengeteget készült a szerepre, sokat tanulmányozta a Szex és New York-ot, hogy hitelesen alakítsa a karaktert.

A történet a 80-as években játszódik, ennek megfelelően a ruhák is ezt a színes időszakot tükrözik. A jelmeztervezőnek Eric Damant választották, aki a Szex és New Yorkban is közreműködött, ezen kívül ő tervezte meg a Gossip Girl szereplőinek öltözékét. Így divatos ruhákban, és stílusos összeállításokban biztosan nem lesz hiány.

Sarah Jessica Parker is támogatta az ötletet, hogy Robb alakítsa fiatal verzióját. A fiatal színésznő elmondta Parker még egy levelet is küldött neki, amiben bátorítja a feltörekvő sztárt. Az új sorozat forgatásai a napokban kezdődtek meg, a Carrie naplója ősszel fog képernyőre kerülni a CW csatornán.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest