… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Miuccia Prada gyönyörű jelmezei A nagy Gatsby-ben

Miuccia Prada gyönyörű jelmezei A nagy Gatsby-ben

Füstös jazz-klubbok, csillogó kisestélyik, szesztilalom. Hamarosan mozikba kerül Leonardo DiCaprio, és Carey Mulligan legújabb filmje a Nagy Gatsby, mely John Fitzgerald 20-as években játszódó regénye alapján készült. A produkció különleges jelmezeit ezúttal a Prada divatház készítette, az eredmény lenyűgöző lett!

A 20-as évek divatja ismét nagy népszerűségnek örvend, köszönhetően a töménytelen mennyiségű gengszterfilmnek, és sorozatnak. A híres író John Fitzgerald könyve, mely a korszak Amerikájának csillogó, mégis felszínes világát mutatja be, 2013-ban kerül mozivászonra Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, és Tobey Maguire főszereplésével. A filmes adaptációhoz a Prada és Miu Miu több, mint 40 jelmezt készített el, a gyümölcsöző együttműködésből megannyi  csillogó flapper stílusú ruha született.

A kosztümöket a divatház Catherina Martin a film jelmeztervezőjének segítségével választotta ki, majd a 20-as évek, és az új film stílusához igazították őket. Úgy néz ki, nem csak a Prada lesz az egyetlen híres luxuscég, ami A nagy Gatsby-t támogatja, a hírek szerint, a filmben Carey Mullligen és a többi színésznő a Tiffany & Co gyönyörű ékszereiben fog tündökölni.

Nem ez az első alkalom, hogy egy designer és egy rendező szoros barátságot köt, a Prada dolgozott már együtt Baz Luhrmann-al is az 1996-os Rómeó+Júlia című filmnél. A Nagy Gatsby premierje eredetileg karácsonyra esett volna, a legújabb hírek szerint, azonban csak 2013-ban kerül mozikba.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest