… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Milyen színű az aurád?Te tudod?

Milyen színű az aurád?Te tudod?

Tisztában vagy az aura fogalmával, de még sosem próbáltad meg kideríteni a színét és a jelentését? A most következőkben eláruljuk, hogyan fejtheted meg aurád és ezáltal személyiséged titkait! 

Az aura tulajdonképpen egy energiamező, mely gyakran ablakot nyit a lélekre. Aurával minden élőlény rendelkezik, ez tükrözi az egészségügyi, mentális, és érzelmi állapotunkat. Az aura változásait is érdemes figyelni, sokak szerint, ugyanis a színek átalakulása jelezhet különböző betegségeket.

Hogyan lehet megállapítani az aura színét?
Az aurát sajnos szabad szemmel nagyon nehezen lehet megállapítani. A legelterjedtebb módszer az aurafotózás, melyet a 40-es években Semyon D. Kirlian fedezett fel először, majd később továbbfejlesztették a technikát, így ma már fényképeken is meg lehet jeleníteni a tárgyakat, embereket körülvevő energiamezőt. Ha te magad szeretnéd megállapítani az aurád színét, rengeteg gyakorlásra lesz szükséged. Állj a tükör elé, kb. 1 méter távolságban, úgy hogy fehér háttér legyen mögötted, és koncentrálj egyetlen pontra magadon. Nem baj ha elsőre nem sikerül, csupán gyakorlásra lesz szükséged.

Színek és jelentéseik
Az aura színe számos dolgot elárulhat személyiségünkről, természetesen egy ember azonban nem csupán egy színnel rendelkezik. A különböző kombinációknak számos jelentése lehet, ám az aura alapszíne minden esetben meghatározó marad. Íme néhány alapszín és jelentésük!

Piros
A piros aurának gyakran kapcsolatban van a szerelemmel és szexualitással. Kísérletező természetre utal, legyen szó akár utazásról, ételekről, vagy szexuális partnerekről. Az energikus emberekre jellemző, akik rendkívül sikerorientáltak, és mindent megtesznek céljaik eléréséért. Ha piros aurával rendelkezel előfordulhat, hogy gyorsan elveszíted a türelmedet, akár a legkisebb konfliktus esetén is, ugyanakkor időt és energiát nem kímélve sietsz barátaid segítségére.

Narancs
Ez egyik legszebbnek tartott auraszín, mely szoros összefüggésben áll a hatalommal, és a vággyal, hogy másokat irányítsunk. Aki ilyen színnel rendelkezik valószínűleg tehetséges a gyógyításban, emellett hihetetlenül kreatív, tudatos és megfontolt. A velejáró negatív tulajdonság lehet, a lustaság, és az agresszív viselkedés.

Sárga
A sárga aurát analitikus gondolkodás, belső öröm, és nagylelkűség követi. Létszükséges, hogy aki ezt a napsütötte színt birtokolja, olyat csináljon, amit szeret. Öröm és felszabadultság jellemzi.

Zöld
A zöld aura egyenlő a harmóniával és az egyensúllyal. Általában a színnel érzékenység és segítőkészség társul. Az ilyen ember általában olyan nagylelkű, hogy akár saját érdekeit is háttérbe szorítja másokért.

Kék
A kék az igazi túlélő, aki bármilyen problémával megbirkózik. Tehetséges a tanításban, és könnyedén alakít ki kapcsolatokat.

Lila
A lila szoros kapcsolatban van az önzetlen szeretettel. Aki jelentős mennyiségű lilával rendelkezik aurájában, általában rejtélyes és titokzatos személyiség. Rendkívül érdeklődő, kíváncsi természet, barátai csodálják és szeretik ezen tulajdonságai miatt. Hűséges típus, ha egyszer megtalálta a tökéletes lelki társat, ahhoz élete végéig ragaszkodik.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest