… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Megjelent a Vámpírnaplók sztárjának első kislemeze!

Megjelent a Vámpírnaplók sztárjának első kislemeze!

Kat Graham, a Vámpírnaplók Bonnie-ja kihasználja a 3. évad után kapott pihenőt, a napokban jelent meg első kislemeze Against The Wall címmel, rajta 3 vadonatúj dallal.

Az színésznő minden erejét zenei karrierjére helyezi a 4. évadig, első EP kislemezére korábbi The Put the graffiti on me című dala mellett 3 vadiúj szám is felkerült: a Heartkiller, a Wanna Say, és a Supa Dope. Grahamet a Vámpírnaplókban Bonnie Bennettként ismerhettük meg, a sztár színészi karriere mellett zenei pályafutását is építgeti-szépítgeti folyamatosan. Nemrégiben ért véget a sorozat 3. évada, az énekesnő nem ül tétlenül a babérjain és megannyi feldolgozás, valamint közös dal után, végre saját kislemezét is piarca dobta.

A Heartkiller című számot maga Kat Graham írta. „A dal egy lányról szól, aki képes nemet mondani, és elszakítja magát egy olyan személytől, aki nem érdemli meg a szerelmét. Nem kap arra esélyt, hogy összetörje a szívét.”- mondta az énekesnő. A kislemez megvásárolható iTunes-on, a Heartkiller pedig ingyen is letölthető az iTunes oldalán.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest