… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Kristen Stewart és Tom Cruise a legmegbízhatatlanabb sztárok

Kristen Stewart és Tom Cruise a legmegbízhatatlanabb sztárok

A Reader’s Digest nemrégiben készült kutatásában arról faggatta az embereket, kiket tartanak Amerikában a 100 legmegbízhatóbb közéleti személyiségnek. Az 1000 válaszadónak 200 híresség közül kellett választaniuk, melyek között celebek, politikusok, újságírók, üzletemberek, és műsorvezetők is helyet kaptak. 

A felmérésből kiderült, hogy az emberek Kristen Stewartnak szavaznak a legkevesebb bizalmat, az Alkonyat filmek színésznője mindössze 24%-át kapta meg a szavazatoknak. Ezzel kiérdemelte az utolsó helyet a rangsorban. Őt követi Tom Cruise 27%-al.

Kristen Stewart az Alkonyat című filmben

A legtöbb amerikai Tom Hanks-re szavazott, rajta kívül a lista elejére került még Sandra Bullock, Denzel Washington, és Meryl Streep. Michelle Obama a 19. helyen végzett, Amerika kedvence Oprah Winfrey pedig 59. lett a sorban. Meglepő, hogy a szívtipró Leonardo DiCaprio, akinek mostanában csak jó filmjei vannak, csupán a 80. helyen végzett. A felmérést végzők töbféleképpen magyarázták a választásokat, véleményük szerint a kérdésben nagy szerepet játszik a karakter, a tehetség, és az őszinteség.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest